2777
2789
عنوان

چررررا آخه ؟

222 بازدید | 17 پست

چرا نامزد های دوستام همه هر روز براشون صد تا پیام عاشقانه میفرستن نامزد من فقط صبح بخیر شب بخیر و حرف های جدی ؟ عاشقانه هاش بعد از نامزدی خیلی کم شده 😢

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

خودمونو با کسی مقایسه نکنیم!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ کنیم با این غم

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

شوهر من سلامم نمیفرسته پشت تلفنم فقط داد میزنه

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

نامزد من ک از احساساتی بودن زیادیش خستم میکنه بعضی وقتا😂😂😂

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
خودمونو با کسی مقایسه نکنیم!

خب چی کار کنم دست خودم نیست حس میکنم باید کمی ناز میکردم الان که منو دست یافتنی دیده اینجوری برخورد میکنه

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
شوهر منم از اول همین بوده الانم همینه 😑 البته نکتش اینجاس ک ب چپمه 😂😁

واقعا ؟؟؟؟؟؟

شما عاشقونه یادش بده من خودم ادم مغرور و سردی هستم اما همسرم منو شیفته خودش و پیام هاش کرد دیگه خودم ...

توجه نمیکنه اصلا 

خب چی کار کنم دست خودم نیست حس میکنم باید کمی ناز میکردم الان که منو دست یافتنی دیده اینجوری برخورد ...

فک کنم تو زیاد پیام میدی! 

عادی باش

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
نامزد من ک از احساساتی بودن زیادیش خستم میکنه بعضی وقتا😂😂😂

خوشبحالت قدرشو بدون

فک کنم تو زیاد پیام میدی!  عادی باش

اتفاقا من اصلا پیام نمیدم فقط جواب پیام هاشو میدم