2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حتما تاثیر داره گلم اون آرامشی که به آدم میده و استرس رو دور میکنه خیلی حس خوبیه امیدوارم هرچه زودتر ریشه ی این بیماری کنده شه

وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷

برای مسائل شخصی من تجربشو دارم برای مسائل کلی فکر میکنم که انرژی خیلی زیادی لازم داشته باشه که من از پسش برنمیام فقط دلم خیلی روشنه⁦☺️⁩

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲

بله گلم دعا تاثیر داره چیزی که خداوند بهش خیلی تاکید کرده مخصوصا وقتی تو این شرایط که همه باهم یک صدا داریم دعا میکنیم ی سینرژی قوی متتشر میشه و انشالا تمام بلاها و بیماریهارو دفع میکنه ....دعا ی نیرو و انرژیه مافوق هس

حتما تاثیر داره گلم اون آرامشی که به آدم میده و استرس رو دور میکنه خیلی حس خوبیه امیدوارم هرچه زودتر ...

ایشالله ولی خب به نظر من هر اتفاقی که بخواد بیفته ، میفته 

حقا که غمت از تو وفا دار تر است   
توکل به خدا رو عمیقا قبول دارم ، ولی به نظرم دعا نمیتونه جلوی اتفاقی که میخواد بیفته رو بگیره

ببین دعایه جور دلگرمی و آرامش میده 

ولی مثلا صدقه بلارو دفع میکنه 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
نه  دعا فقط امید واهیه یه جورایی دلگرم کننده س البته از دید من

دعا خب یه جورایی انرژی مثبت منتشر میکنه ولی به نظر منم هر چی خواست خداست همون میشه

دعا خب یه جورایی انرژی مثبت منتشر میکنه ولی به نظر منم هر چی خواست خداست همون میشه

بله دلگرم کننده س 

اما در واقع امید واهیه 

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
برای مسائل شخصی من تجربشو دارم برای مسائل کلی فکر میکنم که انرژی خیلی زیادی لازم داشته باشه که من از ...

منم  تو زندگیم تجربه کردم 

ایشالله ولی خب به نظر من هر اتفاقی که بخواد بیفته ، میفته 

درسته هرچه خدا مقدر بدونه پیش میاد ولی یه وقتایی دعا کلید یه قفله که باعث میشه اون در باز شه من انرژی دعا و توسل رو خیلی تو زندگیم دیدم هرچی به خدا و اهل بیت نزدیک تر شی آروم تری

نه به این منظور که اتفاقی نمیفته اینجوری حتی اگه خدای نکرده اتفاقی هم بیفته وقتی راضی به رضای خدا باشی آرامشت خیلی بیشتره

وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷
درسته هرچه خدا مقدر بدونه پیش میاد ولی یه وقتایی دعا کلید یه قفله که باعث میشه اون در باز شه من انرژ ...

آره خب آدم باید راضی به رضای خدا باشه...فقط امیدوارم هر چه زودتر گره و مشکلات مردم حل شه و این بیماری ریشه کن شه