2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانمای عزیز روز16پری هستم کیت تخمک دوخط پررنگ افتاده ولی درد پریودی بادرد زیر شکم دارم کسی اینطور بوده

خدایا شکرت❤👸🏻مدیسا دخترعزیزم اومدنت ب زندگیم روشنایی داد1400/5/15🫅🏻مهرسام پسر عزیزم وجودت نور زندگیمه1402/5/24

انشالا که دوباره باردار میشید گلم. الهم صلی علی محمد واله محمد 

مرسی عزیزم ایشالا

خدایا شکرت❤👸🏻مدیسا دخترعزیزم اومدنت ب زندگیم روشنایی داد1400/5/15🫅🏻مهرسام پسر عزیزم وجودت نور زندگیمه1402/5/24

انشالله همین ماه بارداری عزیزم

ممنون دوستی جون دعام کن امیدم ب همین ماهه

بعضی خانمها موقع شروع بارداری...درد پریودی دارند اما پریود نمیشن....فقط باید مواظب باشی کارای سنگین و خسته کننده نکنی.....انشالله باردار میشی عزیززززززم    😍😍😍😍😍

❣️❣️❣️❣️❣️❣️حضرت علی علیه السلام میفرمایند: چه دارد آنکس  که خدا را ندارد ، و چه ندارد آنکس که خدا را دارد❣️❣️❣️❣️❣️😊😊😊
بعضی خانمها موقع شروع بارداری...درد پریودی دارند اما پریود نمیشن....فقط باید مواظب باشی کارای سنگین ...

امیدوارم همینطور باشه گلم باردار بودم همینجا میام میگم 4سالو نیمه منتظرم💕💕💕

امیدوارم همینطور باشه گلم باردار بودم همینجا میام میگم 4سالو نیمه منتظرم💕💕💕

منم خودم از حضرت رقیه بچه مو گرفتم...شماهم انشالله حضرت علی اصغر حاجتتون رو بده..قربونشون برم......خیلی کوچیکن اما گره های بزرگی رو از زندگیها باز میکنن🌹🌹🌹

❣️❣️❣️❣️❣️❣️حضرت علی علیه السلام میفرمایند: چه دارد آنکس  که خدا را ندارد ، و چه ندارد آنکس که خدا را دارد❣️❣️❣️❣️❣️😊😊😊
منم خودم از حضرت رقیه بچه مو گرفتم...شماهم انشالله حضرت علی اصغر حاجتتون رو بده..قربونشون برم......خ ...

اره ایشالله حاجتمو روا کنن😔