2777
2789
عنوان

مشهدی ها

204 بازدید | 44 پست

امروز بعد چند هفته رفتم بیرون مثلا دلم باز شه

با ماشین رفتیم شهر یه دور بزنیم بدتر دلم گرفت

مغازه ها یکی در میون بسته بودن

خیابونا خلوت

وکیل اباد ملک اباد احمد اباد خلوتتتت

از همه بدتر خیابون تهران...

حرم بسته بود...،

بعضی مغازه ها فلکه اب تعطیل بودن

به عمرم نزدیک حرم و اینقد خلوت ندیده بودم....

شهر اموات شده انگار...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تشریف بیارید سجاد یا برید راهنمایی که ببینید ترافیک غوغا میکنه.

دلتون نباید بگیره باید خوشحال بشید دلتون اونوقت میگیره که می‌بینید همه باز هستند و آبمیوه سجاد مردم صف واستادن و میدونید  اینا چندین نفر رو داغدار خواهند کرد.

احترام به دیگران در حقیقت احترام به خود است.

عزیزم باید خلووت بشه دیگه . ما الان یه ماهه خودمونو قرنطینه کردیم . اگه رفت و آمدها ادامه پیدا کنه ما تا سال دیگه هم درگیریم . نصف مردم این کشور میمیرن اینطوری بخاطر عدم رعایت یه عده . واقعا درسته دلیل مر گ و میر اینهمه آدم شد ؟ درسته پدر ها و مادرها قربونیه یه عده نامرد بشن ؟

تشریف بیارید سجاد یا برید راهنمایی که ببینید ترافیک غوغا میکنه. دلتون نباید بگیره باید خوشحال بشید ...

خودتون دیدین؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خودتون دیدین؟ 

بله نمیدیدم که نمیگفتم!!!

خونمون سجاد هست و از پنجره میبینم خیابون چه خبره.

پنجشنبه هم رفتم خرید رفاه راهنمایی دیدم همه دوبل پارک کردن راهنمایی.

امروز صبح سجاد مردم دوبل پارک کرده بودن.

بله نمیدیدم که نمیگفتم!!! خونمون سجاد هست و از پنجره میبینم خیابون چه خبره. پنجشنبه هم رفتم خرید ر ...

چ جالب. 

ما ک سمت خونمون خلوته کلا. خودمم ی ماهه جایی نرفتم. شوهرم سرکار میره میگه خیلییی شهر خلوته 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
تشریف بیارید سجاد یا برید راهنمایی که ببینید ترافیک غوغا میکنه. دلتون نباید بگیره باید خوشحال بشید ...

احمد اباد رد شدیم خلوت بود

فقط موبایل فروشی ها مشتری داشتن که ساعت کاریشون و زده بود تا ۷ بازن

چ جالب.  ما ک سمت خونمون خلوته کلا. خودمم ی ماهه جایی نرفتم. شوهرم سرکار میره میگه خیلییی شهر ...

من کلی حرص میخورم آخه آبمیوه خوردن واجبه؟!!!!!!

خرید از نوین چرم و سواروسکی واجبه؟!!

پاساژ گردی واجبه؟!!!

دور دور کردن نیمه شب واجبه؟!!

خدا خودش رحم کنه.