2777
2789
عنوان

دلداری

96 بازدید | 7 پست

پسرم 9ماهشه همش در حال نق زدنه، روانی شدم چند بار بردم دکتر گفت چیزیش نیس، بخاطر اضطراب جداییه ولی این آخه پیشش هستم هم نق میزنه، همه سرزنشم میکنن ک بچه رو وابسته و لوس کردی. خیلی حالم بد میشه از قضاوت و نسخه هاشون. یه کم دلداریم بدین آروم شم😭😭😭

منم الان پسرم سه ماهه چهارروزه شدیداً نق میزنه و بهونه میگیره می‌دونم بخاطر دلدرده 

وای جای شما باشم هیچ جا نمیرم ک کسی امرو نهی نکنه ک اصلا حوصله ندارم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بچه 9 ماهه که نمیشه توقع داشت اشعار حافظ و سعدی تلاوت کنه،نق میزنه،غر میزنه،جای شما باسم دفعه بعدی کسی برام نسخه بپیچه،میگم ممنون از نگرانیتون اما پسرم کاملا نرماله و با متخصص  هم مشورت کردم.

دریای علمتون رو برای من به کار نگیرید،غرقمون کردین😤😤😤😤والا

منم الان پسرم سه ماهه چهارروزه شدیداً نق میزنه و بهونه میگیره می‌دونم بخاطر دلدرده  وای جای شم ...

این از 7ماهگی اینطوری شد. فعلا ک قرنطینه ایم. قبلشم هفته یه بار میرفتیم. تو جمع نق زدنش خیلی کمتر میشه اتفاقا