2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت شدم جوابشو چی بدم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3955 بازدید | 31 پست
چرا نبايد بگي خودتم ميگي فقط اين نيس پس كي ميخوايي از خودت و زندگيت دفاع كني گربه رو دم حجله بكش كه ...

میخوام بگم شوهرم نمیذاره میگه جوابشو نده

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخوای حالشو بگیری نرو خونه شون  زشته بری تو خونه خودش دعوا کنی اگرم میری سکوت کن چیزی نگ ...

منه خاک توسر اصن بلد نیستم نیش بزنم فقط بلدم رک بگم دعوا بشه

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

ببین عزیزم من نمیگم برو دعوا کن و برین بهش و فلان واینا 

حرفتو محترمانه بهش بزن و تاکید کن دیگه تکرار نشه وگرنه جور دیگه ای باهاش برخورد میکنی

ولی حتما حرفتو بزن

البته کاملا محترمانه چون به نفع خودته

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
بنظر من باید بزنی دهن شوهرت ک اجازه میده این جاری بی ادب روبروش بشینه غیبت زنشو کنه یکاریم کن ک دیگ ...

الان باشوهرم قهرم همش طرفه اوناس میگم تو یه چیزی میگفتی میگه بیخیال مگه چی گفته حالا 

میخوام بگم شوهرم نمیذاره میگه جوابشو نده

اتفاقا اولین شخصی که باید ادب کنی شوهرته بگو انقد خاله زنک نباش براچی میشینی با زنا در مورد اینجیزا بحث میکنی بعدشم چه هزارتومن چه یه میلیون بدن عیدیه بدهکارمون نیستن که 

از اینورم به جاریت زنگ بزن بگو فضولی زندگی من به تو نیومده فکر نمیکردم انقد بیکار و علاف باشی که بشینی در مورد عیدی گرفتن من نظر بدی سرت تو کار خودت باشه

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
منه خاک توسر اصن بلد نیستم نیش بزنم فقط بلدم رک بگم دعوا بشه

مثال بزن 

اگه از اشناها نمیتونی بگی 

همین نی نی سایت رو بگو 

ی قضیه ای شبیه قضیه خودتون بگو ک مثلا تو نی نی سایت یکی گفت و بقیه همش بد گفتن و در اخر هم خودت تایید کن  خودش میفهمه ک میدونی و جواب میدی

نترس و غمگین مباش ، ما تو را نجات میدهیم (عنکبوت۳۲)   
اتفاقا اولین شخصی که باید ادب کنی شوهرته بگو انقد خاله زنک نباش براچی میشینی با زنا در مورد اینجیزا ...

شوهرم میگه من اصن باهاش حرف نمیزدم خودش شروع کرد.خیلی فضوله مثلل میاد خونمون همه جارو سرک میکشه 

الان باشوهرم قهرم همش طرفه اوناس میگم تو یه چیزی میگفتی میگه بیخیال مگه چی گفته حالا 

خدایا اینکه کپی شوهر منه

میرم خونشون اگه ی حرفی چیزی بهم بزنن میگه وای تو چرا انقد همه چیزو جدی میگیری حالا مگه چی گفتن😢

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
خدایا اینکه کپی شوهر منه میرم خونشون اگه ی حرفی چیزی بهم بزنن میگه وای تو چرا انقد همه چیزو جدی میگ ...

من ازشوهرم ناراحت نیستم چون اینکه تقصیری نداره از جاریم ناراحت توکاره همه دخالت میکنع دوس دارم برم پیویش هرچی از دهنم درمیاد بهش بگم ولی حیف ک نمیشه رید بهش