2777
2789
عنوان

به دادم برسین

220 بازدید | 18 پست

به دخترم واکسن ۶ماهگی زدم تب داره و از ظهر داره گریه میکنه چیکار کنم تروخدا

خدایا همسرم دنیامه،دنیاموبه تو میسپرم  دخترم زندگیمه،زندگیموبه تومیسپرم  پسرم همه جودمه،وجودموبه تو میسپرم  مادرام همه کسمن،واسم نگهشون دار  داداشام تاج سرمن،همیشه بمونن برام،ابجیام عشقامن،عشقاموواسم نگه دار  بابام تکیه گاهم بود😔ازمن گرفتیش پس مراقبش باش😔😓برای شادی روحشون یه صلوات واسش بفرس عزیزم😘👈من👉... سه نفرم:👈خودم😊👈غرورم😌👈اون روی سگم😁 بعلهههه اینجوریاس همه چی واس ماس✌بلاخره کم و زیاد مااینیم✋شما همینم نیستی😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قطره استامینوفن بده

دوسه بار دادم ولی نمیتونه پاشو تکون بده چیکار کنم کمپرس سرد یا گرم کدوم جواب میده

خدایا همسرم دنیامه،دنیاموبه تو میسپرم  دخترم زندگیمه،زندگیموبه تومیسپرم  پسرم همه جودمه،وجودموبه تو میسپرم  مادرام همه کسمن،واسم نگهشون دار  داداشام تاج سرمن،همیشه بمونن برام،ابجیام عشقامن،عشقاموواسم نگه دار  بابام تکیه گاهم بود😔ازمن گرفتیش پس مراقبش باش😔😓برای شادی روحشون یه صلوات واسش بفرس عزیزم😘👈من👉... سه نفرم:👈خودم😊👈غرورم😌👈اون روی سگم😁 بعلهههه اینجوریاس همه چی واس ماس✌بلاخره کم و زیاد مااینیم✋شما همینم نیستی😏
آستامینوفن میدی؟

اره عزیزم ولی نمیتونه پاشوتکون بده همش جیغ میکشه

دوسه بار دادم ولی نمیتونه پاشو تکون بده چیکار کنم کمپرس سرد یا گرم کدوم جواب میده

هر چهار ساعت یکبار دوبرابر وزنش‌ بده بهداشت اینجور گفت به ما

چقدر حسرت  به دلیم‌ 

دختر منم ۲۰ روزه واکسن ۶ ماهگی زده

پاش درد میکرد چندبار کمپرس گذاشتیم ولی ب نظر خودم فایده نداشت تازه چون پاش درد میکرد بدترم بود تا میذاشتیم جیغ میزد کلی

قطرشو ب موقع بده سعی کن خیلی تکونش ندی چون هرتکون تو دردشو بیشتر میکنه.

بذارش روپات تکونش بده دختر من اینجوری ارومتر بود.چون بیحال بودو درد داشت میخواست استراحت کنه فقط