2777
2789
عنوان

خسته شدم

96 بازدید | 8 پست

دوستان خانواده نامزدم خیلی اذیتم میکنن علی الخصوص جاری و خواهرشوهرمکارم،خواهرشوهرم  تااین حد که بهم میگه کم دستمال کاغذی مصرف کن گرون شده مهمون رفتنی خونشون،خواهرشوهرم میگه قبل اینکه تو عروس ما بشی  ما ۴پیمانه برنجو ۳وعده میخوردیم   الان تو اوندی ۱وعده میخوریم ،عیدانه برام اوردن همه چیشو هفت سین تا یابودو...و.ووو همشو خودم دزس کرذم  ویترین و مانکن گرفتم درست کردم ک سربلند بشن ،بعد کلا حرف درس کردن وهمسرمم  برعلیه من کردن،براذرشوهرم وضع مالیش خیلی خوبه اونوق ۳۰هزارتومن  براعیدانه  من دادن،خسته ام کردن،نمیدونم ب شوهرمم چی گفتن مدام اخم و تخم میکنه،چجوری بکشمش سمت خودم همسرمو ،جاریمو خواعرشوهرمم یع روباه تمام معناس چجوررفتارکنم ، کمککنین تئروخدا

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم دقیقا منم این مشکل و داشتم ولی الان خداروشکر ن بعدشم من جاریام اصلا نمیتونن چیزی بگن خیلی خوبن خواهرشوهرامم در این حد نیستن ولی منم خیلی اذیت شدم فقط خدا کمکم کرد

وقتی به حرف بقیه توجه کنه و شما که گفتی مدام اخم و تخم میکنه اینا یعنی چی ؟ خودتون فک کنین ببینین او ...

اره دهن بینه

من خیلی نفهمیدم :) ارجاعت میدم به این تاپیک بیاین یه کم سیاست زنانه یاد بگیریم | تبادل نظر نی نی ...

مرسی خیلی عالیع