2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

79 بازدید | 15 پست

بچه ها من تصمیم‌گرفتم بچمو از پوشک بگیرم یک سال ده ماهشه حدودا.دیروز تا حالا پوشکش نمیکنم اما یک بار هم وقتی سرپا میگیرم جیش نمیکنه طبیعبه؟اصلا موفق نشدم که جیش کنه.همش تو شلوارش.چطور عادت میکنه؟خیلی مقاومت میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم ۲سالش بود ولی چقد اذیت شدم وبیشترهم خودش اخه خیلی بهم فشارمیومد وقتی توشلوارش خراب کاری میکرد ازاون روزا متنفرم اصلا واقعا باهاش بداخلاقی میکردم

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...
من پسرم ۲سالش بود ولی چقد اذیت شدم وبیشترهم خودش اخه خیلی بهم فشارمیومد وقتی توشلوارش خراب کاری میکر ...

روزای اول طبیعیه که سرپاش مبگیرم جیش نمبکنه؟کم کم عادت مبکنه؟

اخه الان همش تو خونه هستیم گفتم موقعیت خوبیه دیگه لیرون نمیریم خونه خودمونیم

دلیل نمیشه...

هر وقت شب تا صبح جیش نکرد و فرق جیش و پی پی رو فهمید اونموقع باید از پوشک بگیریش، بهترین سن دو نیم تا سه ساله، اینو دکتر بهم گفت

چقدر طول کشید عادت کنه؟روزای اول جیش‌مبکرد تو دستشویی؟

روزا اول تو خودش جیش میکرد ولی پی پی رو میگفت بعد ک آزادش کردم کلا زود زود ازش میپرسم جیش داری یا ن دیگه میبرمش

تکیه گاهت خدا باشد و بس ... او فقط "واقعیست"⭐