2777
2789
مرسی عزیزم  پیشاپیش سال نوتم مبارک😘😚🌷

فدات بشم گلم 😍😘😘همچنین ...🙏🌹

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگ👌

گفتم مانتو ن😂

ولی مرسی از نظرت

ببین من خیلی اذیتش کردم و قدرشو ندونستم ب خیال خودش گفت ادبت میکنم و از این حرفا 

دوساله باهمیم ولی عوضی این چند روز خیلی یخ شده...

گفتم مانتو ن😂 ولی مرسی از نظرت ببین من خیلی اذیتش کردم و قدرشو ندونستم ب خیال خودش گف ...

شاید رفته با یکی دیگه از لج تو

مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت/حال من بد بود اما هیچکس باور نداشت
پس همون با بی محلی میخاد ادبت کنه ببین اگه خیلی دوسش داری نذار بینتون فاصله بیفته

با هم چت میکنیم اما سرد

هررررچی میرم سمتش بیخیال نمیشه 

همش من میرم جلو من پیام میدم 

هر چی عذر خواهی میکنم حرفای عاشقانه میزنم انگار ن انگار میگم چرا اینجوری شدی میگه مثل خودتم😐

بابا من بمب انرژی و احساسم این کجاش مث من شده 

با هم چت میکنیم اما سرد هررررچی میرم سمتش بیخیال نمیشه  همش من میرم جلو من پیام میدم  ه ...

زیاد دیگه پاپیچش نشو

یه موقع های توهم فاصله بگیر،سرد شو

بذار تعادل حفظ شه وگرنه بدعادت میشه از این به بعد همش خودشو چس میکنه برات همش باید بری منت کشی

مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت/حال من بد بود اما هیچکس باور نداشت
زیاد دیگه پاپیچش نشو یه موقع های توهم فاصله بگیر،سرد شو بذار تعادل حفظ شه وگرنه بدعادت میشه از این ...

سه روزه دعوامون شده و خب مقصرم من بودم

بنظرت کافیه جلو رفتنم و بکشم عقب یا ن؟

2790
2778
2791
2779
2792