2821
2789
عنوان

عید دیدنی

95 بازدید | 15 پست

سلام دوستان امسال که عید دیدنی نیس ولی خب خانواده هامون رو میریم دیدنشون هرسال اول خونه پدرشوهرم میریم بعدش  خونه پدر من، من صرفا به این خاطر که اونا بزرگتر از پدرمادر منن قبول کردم اول اونجا بریم وگرنه اصلا اینو قبول ندارم که این یک عرف وقانونه فلان!کار درستیه؟ شما اول کجا میرید؟

به نظرم هر کدوم بزرگترن .. 

اما در کل خیلی هم مهم نیس. والا این اتفاقات اخیر درسی که برای من شخصا داشت این بود که زندگی ارزش اینو نداره که سر هر چیز کوچیکی ادم برای خودش درگیری ذهن و مشغولیت الکی درست کنه و همه چیز رو به کام خودش تلخ کنه.. شما هم سخت نگیر عزیزم😉

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم اول برو خانه پدرشوهرت یساعت بشین بعد بگو شما بزرگتر بودید اول امدیم اینجا 😁😂😂بعد بگو بریم به پدر ومادر خودم هم تبریک بگم بعد برو تاشب بمون خانه بابات کیف کن اگه شوشو هم چیزی گفت بگو اول رفت خانه پدر مادر تو مگه من چیزی گفتم این سیاست ده سال زندگی چنان قانعه میشه که نگو کیف هم میکنه اول به مامان باباش احترام گذاشتید🤣😂😂

عزیزم اول برو خانه پدرشوهرت یساعت بشین بعد بگو شما بزرگتر بودید اول امدیم اینجا 😁😂😂بعد بگو بریم ب ...

😂😂😂👌👌👌ولی خب اون مال سالای دیگس امسال فقط فوری باید رفت و دید😢

2824
2823
2791
2779
2792