2777
2789

یه خانمای اینجا میگفت یه متخصص پوست خیلی خوب گفته تمام کرم دورچشم ها تلکه پوله .ویتامین آ چشمی از همه چی بهتره.من خودم چندروزه میزنم حتی وقتی صورتم را چندبار هم میشورم بازم انگار دورچشمم رطوبت داره.پوست اطراف چشم را نکش و پماد را بصورت ضربه ای بزن که چروک نشه

کلارنس خیلی برند لاکچریه من اما پرایمرشو خریدم راضی نبودم اما تونرش بهتر بود.کلا در ازای پولی که میدی خوب نیست.به نظرم دورچشم دکتر مورد خیلی خوبه و الان کیووی میزنم راضی ام.البته بگم دورچشمم خیلی صافه برای پیشگیری زدم دکتر مورد خیلی خوب بود اگه گیرت بیاد

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلارنس خیلی برند لاکچریه من اما پرایمرشو خریدم راضی نبودم اما تونرش بهتر بود.کلا در ازای پولی که مید ...

من یه کوچولو‌ تیره است زیر چشم میترسم بیشتر شه، دکتر مورد گیر نمیاد آخه، لانکوم چطوره؟

خدایا هزاران هزار بار شکر✨🌈
واسه تیرگی ام خوبه؟

راستش شنیدم سیاهی را هم برطرف میکنه اما خب به دوبار نباید انتظار معجزه داشت.منم خودم دور چشمم بدک نیست فکرکنم قبلا بخاطر کم خونی یکم سیاه بود الان چندماهه فولیک اسید 5میخورم تو اقدام بودم و دیگه سیاه نیست .یه درمان دیگه هم هست حالا میام میگم لایک کن بی زحمت

یک قاشق گلاب و یک قاشق گلیسیرین را داخل یه شیشه دربسته بریز هرشب قبل خواب و صبح که بیدار میشی رو کل پوستت ماساژ بده.نیاز به شستشو نداره چون خودش یه مرطوب کننده طبیعی هست و جذب میشه فقط وقتی نفس میکشی فک بالایی یعنی زیر دماغت داغ میشه چون گلیسیرین مثل یه لایه محافظ پوست را میپوشونه اگه دیدی اذیتی میتونی به اون قسمت محلول را نزنی.این مقدار که گفتم واسه یه هفته کافیه و اگر بیشتر بمونه دیگه بجا سفید کردن سیاه میکنه باقیماندش را برای دستات میتونی استفاده کنی.اگه گلاب دوست نداری میتونی بجاش از عرق بابونه استفاده کنی که خیلی هم بهتره و روشن کننده.اما اینم حتما باید گلیسیرین را با یکم عرق قاطی کنی چون غلیظه.حتی از نظر علمی هم اینکار درسته

یه چیز دیگه یک قاشق تخم کتان را با یه لیوان آب ده دق بذار بجوشه بعد بزار خنک شه بریز تو شیشه بذار یخچال برای یک هفته الی ده روز قابل استفاده هست اونم معجزه ایه واسه پوست و همچنین دورچشم.بعد که زدی تا یکساعت روپوستت باشه بشور روزی یکبار

خودم تاچندروز پیش دور دهنک پوسته شده بود افتضاح.پوستمم تقریبا مختلط هست.هرچی روغن زدم این پوسته ها نرفت که نرفت .یه بار گلیسیرین گلاب زدم اصلا پوستم را آبرسانی کرد.حتی الان دوروزه دیگه کرم هم نزدم و خداییش پوستم نرم و مرطوبه فقط هم شب میزنم.واسه من که خیلی افتاد بهم.انشاالله برای شمام خوب باشه.من کلا خیلی درمورد پوست و مو تخصص دارم    اگه سوال دیگه داشتی در خدمتم

من یه کوچولو‌ تیره است زیر چشم میترسم بیشتر شه، دکتر مورد گیر نمیاد آخه، لانکوم چطوره؟

برای تیرگی‌میخوای یکی از دوستام ایوروشه زد ناباورانه سفید شد اصلا شوک شدیم ولی باز تحقیق کن.لانکوم من فقط رژگونه استفاده کردم نمیدونم عزیزم راجبش

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی
خودم تاچندروز پیش دور دهنک پوسته شده بود افتضاح.پوستمم تقریبا مختلط هست.هرچی روغن زدم این پوسته ها ن ...

چه عالیییی😍بازم مرسی عزیزم😘🌸

خدایا هزاران هزار بار شکر✨🌈