2821
2789
اظطرابت در چه حده؟ من دیگه نمیتونم تحمل کنم دارم به خودکشی فکر میکنم

در حدی ک هر کی من میبینه مثلا جایی کلاسی میرم   معلم یا استاد بهم میگه

عدم اعتماد بنفسم دارم

ببین اصلا ب خودکشی فکر نکن

اگه مشکل واضحی داری دنبال راه حلش باش

من داشتم،، بعد از خود کشی ناموفق

بخودم اومدم و از زندگیم انداختمش بیرون،،

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دارم منفجر میشم😤😤😤مثل مامان منی😤😤

میرن میگردن خیابونارو من ی ماهه بیرون نرفتم

بعدش میان میشینن من براشون چایی میارم 😐😐😐😐

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
میرن میگردن خیابونارو من ی ماهه بیرون نرفتم بعدش میان میشینن من براشون چایی میارم 😐😐😐😐

خداوکیلی فک کنم تو همزاد مامان منی😐😐بودخودا😐😐حواستو جمع کن مریص نشی گلی💜

خدایا کمکم کن💜❤
خداوکیلی فک کنم تو همزاد مامان منی😐😐بودخودا😐😐حواستو جمع کن مریص نشی گلی💜

دست خودمون نیس که 😂😂

مرسی  عزیزم ❤

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
دست خودمون نیس که 😂😂 مرسی  عزیزم ❤

چی بود قضیه ش

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
چی بود قضیه ش

بارد شوهرم گفته بود اگه اشتباهز ازت سر بزنه رفتارام دست خودم نیست

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792