2777
2789
اظطرابت در چه حده؟ من دیگه نمیتونم تحمل کنم دارم به خودکشی فکر میکنم

در حدی ک هر کی من میبینه مثلا جایی کلاسی میرم   معلم یا استاد بهم میگه

عدم اعتماد بنفسم دارم

ببین اصلا ب خودکشی فکر نکن

اگه مشکل واضحی داری دنبال راه حلش باش

من داشتم،، بعد از خود کشی ناموفق

بخودم اومدم و از زندگیم انداختمش بیرون،،

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دارم منفجر میشم😤😤😤مثل مامان منی😤😤

میرن میگردن خیابونارو من ی ماهه بیرون نرفتم

بعدش میان میشینن من براشون چایی میارم 😐😐😐😐

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
میرن میگردن خیابونارو من ی ماهه بیرون نرفتم بعدش میان میشینن من براشون چایی میارم 😐😐😐😐

خداوکیلی فک کنم تو همزاد مامان منی😐😐بودخودا😐😐حواستو جمع کن مریص نشی گلی💜

خدایا کمکم کن💜❤
خداوکیلی فک کنم تو همزاد مامان منی😐😐بودخودا😐😐حواستو جمع کن مریص نشی گلی💜

دست خودمون نیس که 😂😂

مرسی  عزیزم ❤

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
دست خودمون نیس که 😂😂 مرسی  عزیزم ❤

چی بود قضیه ش

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
چی بود قضیه ش

بارد شوهرم گفته بود اگه اشتباهز ازت سر بزنه رفتارام دست خودم نیست