2777
2789
عنوان

خانومااا

88 بازدید | 12 پست

من نزدیک ۲ هفته اس بینیم میسوزه و امروزم گلوم میسوزه 

دخترمم ۷ ماهشه ابریزش بینی داره 

شوهرمم گلوش میسوزه مثل من 

کروناست بنظرتون؟؟استرس گرفتم خیلی😭

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خود دکترا با فقط با شرح حال ب نتیجه نمیرسن و آزمایش میگیرن شما چطور انتظار دارید ک ماها بدونیم😊انشا ...

استرس واقعا حس بدیه فکر کردم کسی توی نینی سایت اطرافش بودن کسایی ک کرونا گرفته باشن و خوب شده باشن 

اره شوهرم از بیرون ک‌میاد کامل لباساشو بیرون در میاره و میاد داخل دستاشم میشوره گوشیو و وسایلشم ضدعفونی میکنم هر چیم میخرم کامل میشورم ولی اینجوری شدیم میترسم😭

استرس واقعا حس بدیه فکر کردم کسی توی نینی سایت اطرافش بودن کسایی ک کرونا گرفته باشن و خوب شده باشن&n ...

آخه واقعا علایم کرونا تو هر کسی ب ی شکله تو گروه آشپزی ی مورد هست ک اطرافیانشون گرفتن الان براتون پیست میکنم

اول بصورت تب ولرز وسرفه های معمولی وخلط دار بود و آنفولانزاتشخیص داده شد بعداز حدودا یکهفته به اصراردختربزرگشون که پرستارهم هست سی تی اسکن از ریه گرفتن تازه فهمیدن چقدرریه هاشون درگیرشده؟ متاسفانه برادرهمسرم خودشون جانباز شیمیایی وهمسرشونم آسم دارن ولی الحمدلله روندشون خیلی امیدوارکننده ترازاونی هست که تصورشومیکردیم وحتی خودشون چقدرترسیده بودن؟!!!

امروز یکهفته میشه که کرونایی هستن وقرنطینه درمنزل ویکهفته ی دیگه هم باید ادامه بدن

برخلاف خودشون که افرادآسیب پذیربودن دخترشون روندبهبودیش کندتره اونم بخاطر ترس واسترس و وسواسی که داده