2821
2789
عنوان

خانومااا

88 بازدید | 12 پست

من نزدیک ۲ هفته اس بینیم میسوزه و امروزم گلوم میسوزه 

دخترمم ۷ ماهشه ابریزش بینی داره 

شوهرمم گلوش میسوزه مثل من 

کروناست بنظرتون؟؟استرس گرفتم خیلی😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خود دکترا با فقط با شرح حال ب نتیجه نمیرسن و آزمایش میگیرن شما چطور انتظار دارید ک ماها بدونیم😊انشا ...

استرس واقعا حس بدیه فکر کردم کسی توی نینی سایت اطرافش بودن کسایی ک کرونا گرفته باشن و خوب شده باشن 

اره شوهرم از بیرون ک‌میاد کامل لباساشو بیرون در میاره و میاد داخل دستاشم میشوره گوشیو و وسایلشم ضدعفونی میکنم هر چیم میخرم کامل میشورم ولی اینجوری شدیم میترسم😭

شاید هم حساسیته،خواهر خودم از بس تو محل کارش اسفند دود کردن گلوش حساس شده سرفه میکنه

نمیدونم واقعا آخه دخترمم آبریزش بینی گرفته برا همین خیلی میترسم 

استرس واقعا حس بدیه فکر کردم کسی توی نینی سایت اطرافش بودن کسایی ک کرونا گرفته باشن و خوب شده باشن&n ...

آخه واقعا علایم کرونا تو هر کسی ب ی شکله تو گروه آشپزی ی مورد هست ک اطرافیانشون گرفتن الان براتون پیست میکنم

اول بصورت تب ولرز وسرفه های معمولی وخلط دار بود و آنفولانزاتشخیص داده شد بعداز حدودا یکهفته به اصراردختربزرگشون که پرستارهم هست سی تی اسکن از ریه گرفتن تازه فهمیدن چقدرریه هاشون درگیرشده؟ متاسفانه برادرهمسرم خودشون جانباز شیمیایی وهمسرشونم آسم دارن ولی الحمدلله روندشون خیلی امیدوارکننده ترازاونی هست که تصورشومیکردیم وحتی خودشون چقدرترسیده بودن؟!!!

امروز یکهفته میشه که کرونایی هستن وقرنطینه درمنزل ویکهفته ی دیگه هم باید ادامه بدن

برخلاف خودشون که افرادآسیب پذیربودن دخترشون روندبهبودیش کندتره اونم بخاطر ترس واسترس و وسواسی که داده

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش