بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی جان مبارکت باشه ان شاالله که سالم بیاد تو آغوشت
عزیزم علائم چی داشتی
۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
اگه با منی من شاپرکم😂نه اسی انشالله عزیزم.انشالله قسمت همه ی منتظرا❤ من سرگیجه داشتم و حس پریودی ...
عزیزم تو نی نی سایت به شروع کننده یه تاپیک میگن استارتر و مخففش میکنن به اسی
جیگرتوووووو😍😍😍😍
من هر سه موردو دارم
بدجوری حالتای پری دارم و تبخال ناجوریهم زدم که بعد ده روز تازه داره خوب میشه😍😍😍
برای منم دعا کن که شنبه دلم شاد بشه
۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
نمیدونستم من🤗 ان شالله عزیزم.امیدوارم این ماه شما هم مامان خانوم شده باشی و فندوقت تو شکمت باشه❤
ممنونم از دعای خیر
الهی خدا از زبون شما بشنوه و منو از این انتظار سخت نجاتم بده بخیر وخوشی