2789
عنوان

کیک زبرا خودم پز 😋+ رسپی 📃🖊

613 بازدید | 15 پست

کیک_زبرا# ‍  کیک#  

تخم مرغ 3 عدد

شیر 1 لیوان

شکر 1 لیوان

آرد 2.5 لیوان + 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع 1/2 لیوان

بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

پودرکاکائو 2 قاشق غذاخوری

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

همه تاپیک هام درباره آشپزیه😍😋

در ابتدا فر را روشن کنید و روی 180 درجه قرار دهید تا گرم شود.

کف قالب رو هم چرب کرده یا کاغذ روغنی بذارین.

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید.

تخم مرغ رو بعد از هم دما شدن با محیط داخل یه ظرف بشکونید و با وانیل و شکر مخلوط کنید تا جایی که کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و جای پره های همزن روی اون بمونه.

سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.

در این مرحله 2.5 پیمانه آرد رو که با بیکینگ پودر مخلوط کرده بودین کم کم به مواد اضافه کنید و با یه قاشق چوبی یا فلزی هم بزنید ریختن آرد داخل مواد کیک رو در چند مرحله انجام بدین.

به یکی 2 قاشق غذاخوری آرد و به دیگری 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید.

دو قاشق آرد در این مرحله به این دلیل اضافه میشه که مواد هم وزن بشن و قسمت کاکائویی به دلیل وزن بیشتر در زیر قرار نگیره.

توی قالبی که از قبل آماده کرده بودین یک ملاقه از مواد کاکائویی بریزین و یک ملاقه از مواد سفید به وسطش اضافه کنید و این کار رو تا تموم شدن مایه ی کیک ادامه بدید.

در انتها به کمک یه سیخ چوبی یا خلال دندون از وسط به سمت بیرون قالب و یا از بیرون قالب به سمت وسط خط هایی رو بندازین تا شبیه گل بشه.

در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه در طبقه ی وسط قرار بدین.میتونین از هر قالبی و با هر شکلی برای پخت این کیک استفاده کنید.

همه تاپیک هام درباره آشپزیه😍😋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون اسی جان 

یه سوال قالب فلزی دارم چطوری رو گاز باهاش کیک بپزم؟

یه نفر تو همین سایت میگفت از فر بیشتر پف می‌کنه

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀

من یه کیک اماده وانیلی دارم اگر توش شکلات بریزم اینجوری میشه؟؟

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
ممنون اسی جان  یه سوال قالب فلزی دارم چطوری رو گاز باهاش کیک بپزم؟ یه نفر تو همین سایت میگفت ...

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫