2777
2789
عنوان

دختر دارا

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 44 پست
من پسرم.نه ساله است...دخترم دوساله..دختر از تو شکم فرق داشت ناز بودلحطه اول که صورتشو دیدم سینه گرفت ...

دختر شیرین زبونه .لوسه باباییه.کوه احساسن دختر تو خونه نباشه انگار خونه هیچی نداره پسرم شیرینی خودشو دارها ‌ولی دختر یچیز دیگست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه برادرشوهر چکارس جالبه دخترادم ک بدنیا میاد همونایی ک مفت میگن براش میمیرن😀😀😀ن فعلا نگو چون ان ...

میگه نه بگو خودش بچه اولش دوقلو بود دحتر پسر بعدی هم پسر شد میکه دوست دارم پسر باشه بهم میگه عمو تا حالا عمو نشده منم گفتم این حرفا از فقر فرهنگیه  ما نه دحتر داریم نه پسر هرچی باشه نور چشممونه کسی ن؟یتونه براش تعیین تکلیف کنه ..اونم زبونش بست نشست سرجاش

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اخ منم میگم  به شوهرم دختر بیاد دیگه منو فراموش میکنی

منکه حسودی میکنم بهش خخخ.ولی دخترم انقدر دلسوزه باباش بوسش میکنه میاد منم بوس میکنه میگه مامان توروهم دوست دارهاا .قربونش بشم نمیخاد دلم هیچ وقت بشکنه

برا مردا بچه اول پسر خوبه البته بعضیا  ولی زنا دختر  منم باشم حسم خوبه  مبارک ه

شوهرم میگف پسر میخوام اما تو سونو یه لحظه دکتر اخم کرد  زوم کرد رو سر بجه هیچی هم نمیگف شوهرم میگف کلی نذر نیاز کردم  که سالم باشه ... غلط کردم گفتم دحتر اما برادر شوهرم میگه بگو جنسیتش میکم مگه مال شما ان تی مشخص شد که بگین مال ما هم مشخص نیس ...البته چون دروغ گفته بودن نتونس چیزی بگه ... مردک بیشعور میگه پسر دوست داریم  باشه ..منم گفتم این حرفا مال فقر فرهنگی ادمه 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منکه حسودی میکنم بهش خخخ.ولی دخترم انقدر دلسوزه باباش بوسش میکنه میاد منم بوس میکنه میگه مامان ...

وایییی الهی عزیزم چه شیرینه ... من از الان به باباش مگم کمرم درد از دست بجه میگه نگوووو دخترم ناراحت میشه

خوب کردی پرو رو😠

اینقدر از دستش عصبی شدم که حد نداره حالا خودش ان تی رفت نکف بچه چیه انومالی رفت نگف گذاشت بچه هفت ماهه کف  دیگه منم  بهش گفتم بچه شما مشخص نبود تا هفت ماهگی چیه حالا چه اصرار دارین مال مارو بفهمین ... هر چی باشه کسی نمیتونه براش تعیین تکلیف کنه

ای جان خخخ ببین نیومده جاشو باز کرد😂😂😂

اره والا حالا خوبه همش پسر پسر میکرد اما الان ایقدر حساسه رو دخترش میکه بالا میری نباید غر بزنی دخترا حساسن

منم دختر دارم

ولی دارم به این فکر میکنم اگه پسر هم بود باز این حس قشنگ رو داشتم 

دختر و پسر هیچ فرقی نداره بچه بچس همون حس خوب و بی همتا رو آدم با هر دوتاش تجربه میکنه

باران‌هم‌که‌باشی‌برای‌کاسه‌های‌وارونه‌کاری‌نمیشه‌کرد
تهرانی؟ صدری رفتی؟ اگه اون رفتی ک درسته 😍😍

نه بابا بندرعباسم 

بازم مطمئنی از جاش دیگه  من جاش معمولی بود ک رفتم اشتباه حدس زده بود. مبارکت باشه عزیزم خوش ...

قربونت عزیز ...🌷🌷🌷🌷