بچه اول که دختر باشه چه حسی دارین ؟؟خوبه ؟؟ من سونو ان تی گفته دختره احتمالا خیلی حس خوبی دارم البته بچه اوله حس میکنم دختر ابادیه خونه میشه همدم مامانش میشه
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه برادرشوهر چکارس جالبه دخترادم ک بدنیا میاد همونایی ک مفت میگن براش میمیرن😀😀😀ن فعلا نگو چون ان ...
میگه نه بگو خودش بچه اولش دوقلو بود دحتر پسر بعدی هم پسر شد میکه دوست دارم پسر باشه بهم میگه عمو تا حالا عمو نشده منم گفتم این حرفا از فقر فرهنگیه ما نه دحتر داریم نه پسر هرچی باشه نور چشممونه کسی ن؟یتونه براش تعیین تکلیف کنه ..اونم زبونش بست نشست سرجاش
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
برا مردا بچه اول پسر خوبه البته بعضیا ولی زنا دختر منم باشم حسم خوبه مبارک ه
شوهرم میگف پسر میخوام اما تو سونو یه لحظه دکتر اخم کرد زوم کرد رو سر بجه هیچی هم نمیگف شوهرم میگف کلی نذر نیاز کردم که سالم باشه ... غلط کردم گفتم دحتر اما برادر شوهرم میگه بگو جنسیتش میکم مگه مال شما ان تی مشخص شد که بگین مال ما هم مشخص نیس ...البته چون دروغ گفته بودن نتونس چیزی بگه ... مردک بیشعور میگه پسر دوست داریم باشه ..منم گفتم این حرفا مال فقر فرهنگی ادمه