2777
2789
عنوان

دختر دارا

393 بازدید | 44 پست

بچه اول که دختر باشه چه حسی دارین ؟؟خوبه ؟؟ من سونو ان تی گفته دختره احتمالا خیلی حس خوبی دارم البته بچه اوله حس میکنم دختر ابادیه خونه میشه همدم مامانش  میشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی خوشحال شدم

فردا انومالی دارم همش نگرانم بگه پسره

ولی اول میگم سالم باشه با پسر بودنش کنار میام

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

من بچه ندارم ولی اگر روزی بخوام بچه دار بشم هرکاری میکنم دختر بشه

گرمی خونست

انگار با خودش محبت میاره..خونه های دختردار برای من انرژی مثبت داره

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

برا مردا بچه اول پسر خوبه البته بعضیا 

ولی زنا دختر 

منم باشم حسم خوبه 

مبارک ه

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

خ عالیه مونس وهمدم هستش

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

خییلی خوبه  وقتی خودت هنوز جووونی دخترت بزرگ بشه همدمت بشه دوستت بشه باهم بریم بازار وای عزیزم من یه بچه دارم دختره والان سه ساله دارم درمان میشم برل دومی همیشه از خدا سپاسگذارم که اگه قراره همین یکی  باشه  بهم دختر داده