2777
2789
عنوان

رفع کرونا

146 بازدید | 7 پست

ختم صلوات برای اینکه کرونا تموم شه بره واکسنش هرچی زود تردرسته برسه دست مردم کسی بیمار نشه کسی عزیزشو ازدست نده همه مریضاهم شفاپیداکنن

هرکس هرچقد که میتونه هرچقد ک میخواد صلوات بفرسته ان شاالله ک برآورده میشه

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین آزمایش واکسن #کرونا بر روی انسان امروز انجام می‌شود

🔻خبرگزاری اسوشیتدپرس گزارش کرده که اولین آزمایش واکسن ویروس کرونا بر روی انسان، امروز در شهر سیاتل آمریکا انجام خواهد شد.

🔻قرار است که این آزمایش بر روی ۴۵ نفر جوان سالم که داوطلب شده‌اند انجام شود.

🔻هزینه این پروژه را دولت ایالات متحده پرداخت کرده است.

🔻قرار است به این داوطلبان دوزهای مختلفی بدون آنکه به ویروس آلوده شوند تزریق شود.

🔻این پادتن در بدن داوطلبان اقدام به ساخت سلول‌های پروتئین می‌کند که می‌تواند عامل پیشگیری، درمان ویروس باشد.

🔻این اولین مرحله آزمایش واکسن کرونا بر روی انسان است و محققان به دنبال آن هستند که ببینند آیا می‌توان سیستم ایمنی مناسب در اثر آن ایجاد کرد یا خیر./BBC

@TABRIZIMAZ

اولین آزمایش واکسن #کرونا بر روی انسان امروز انجام می‌شود 🔻خبرگزاری اسوشیتدپرس گزارش کرده که او ...

خداکنه ک راست باشه 

بچه هاماالان سه هفته هیچ جانرفتیم بچم چهارساله هست بعدماتوشهرغریب هستیم حالادوست شوهرم زنگ زده بازن ...

بگو خونه نیستیم .یجوری ازسرت واکن اگرم فهمید به درک ناراحت شه ازسلامتی خودتو خانوادتو بچت مهم ترنیس که