محمدمارتین مدیر عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 50 عنوان صمغ عربی | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 19 پست صمغ عربی گرفتم عسلی به دست میچسبه چیکارکنم یعنی اصل نیست 1398/12/26 | 15:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم_جونی_هستم عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 1779 چقدربایدبمونه؟ سریع بکَن، یکی دو ثانیه میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘 هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم
مریم_جونی_هستم عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 1779 اگه یه مارک خوب هم سرا غ داریدبگید متاسفانه مارک خاصی رو نمیدونم گلم اونیم که استفاده می کنم هیچ مارکی روش نیست نیم کیلوئه سه ماه پیش بود حدودا گرفتم ۳۰ تومن میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘 هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم
مریم_جونی_هستم عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 1779 مرسی خانومی❤ خواهش می کنم❤ میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘 هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42091 متاسفانه مارک خاصی رو نمیدونم گلم اونیم که استفاده می کنم هیچ مارکی روش نیست نیم کیلوئه سه ماه پیش ب ... مررسی عزیزم بابت راهنماییت راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
مریم_جونی_هستم عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 1779 مررسی عزیزم بابت راهنماییت خواهش می کنم عزیزم❤ میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘 هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم