2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقد شد؟؟

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍
والا من کراتینه کردم ولی بعدش اینقدر موهام ریخت که از کارم خیلی خیلی پشیمونم

وای من ریزش موهم داشتم وهنوزم قرص یونی زینک میخورم خداکنه بیشترنشه،تو ارایشگاه کراتینه کردی ؟من موادشو شوهرم برام ازعراق اورده بود خیلی عالیه

همیشه؛ مراقب اشتباه دوم باش!                                        اشتباه اول حق توست...
وای من ریزش موهم داشتم وهنوزم قرص یونی زینک میخورم خداکنه بیشترنشه،تو ارایشگاه کراتینه کردی ؟من مواد ...

بله آرایشسگاه تازه دوستم هم بود مواد اون هم عالی بود ولی من بعدش ریزش مو وحشتناک شد

بله آرایشسگاه تازه دوستم هم بود مواد اون هم عالی بود ولی من بعدش ریزش مو وحشتناک شد

من زیادنزاشتم بمونه روموهام واز ریشه هم نزدم واتوموهم کم کشیدم این چیزارو رعایت کرد برات؟موهای من نازکه وزود موادجذبش میشه

همیشه؛ مراقب اشتباه دوم باش!                                        اشتباه اول حق توست...
خودم توخونه کراتینه کردم

چجوری ب ماهمذبگو

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍
چجوری ب ماهمذبگو

اول موهاتو با شامپو خوب بشور چون تا سه روز بعد نمیتونی بشوری

چجوری ب ماهمذبگو

بعدباسشوار خشک کن تاحدی ک نم رو موهات بمونه ،بعد موهاتو تقسیم بندی کن موادکراتینه رو بریز تو ی کاسه و بافرچه بزن ب موهات ،۱.۵سانت ازریشه موهات فاصله داشته باشه

چقد شد؟؟

بستگی ب موهات داره اگ زبرو فره ۴۰ دیقه بزار بمونه موادش روموهات اگ هم معمولیه ۲۰ الی ۳۰ دقیقه،تواین مدت هم باید هرده دقیقه موهاتوازبالا ب پایین شونه کنی،میخای ی نایلون هم بکش روموهات تابهتر جذب شه،بعداون تایمی ک گفتم بستگی ب موهات داره،موهاتو سشوار کن تاحدی ک خشک بشه کامل،بعد تقسیم بندی کن واتو مو بکش،دسته های کوچیک باشه ک هرتیکه ازموهاتو باید۷،۸بار قشنگ اتو بکشی