2777
2789
وای منم الان اینجوری شدم ولی هیچی نمیاد 

اروم باش احتمالا تا شب دفع کنی فقط برو دسشویی زور بزن سرفه کن بشین رو پاهات اب گرم باز کن زور بده فقط

سنگ شانس من سنگ توالته ...😒                              سومین کاربریمه😒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای خدا,خ بده منم ی هفته پیش سقط خود ب خودی داشتم,بارداریم هم ناخواسته بود

خیلیییییییییییییییی سخته خیلییی من دلشتم‌میمیردم رنگم شده بود مثل گچ شوهرم گریه میکرد داداشم از شوهرم بدتر  همه جام‌پر خون بود

خیلیییییییییییییییی سخته خیلییی من دلشتم‌میمیردم رنگم شده بود مثل گچ شوهرم گریه میکرد داداشم از شوهر ...

من بار دومم بود,عه

مواظب باش ب این زودیا باردار نشی,بعد سقط سریع میگیره

من بار دومم بود,عه مواظب باش ب این زودیا باردار نشی,بعد سقط سریع میگیره

نه مراقبمم برا من رشدش متوقف شده بددو قلبش تشکیل نشده بود تا علت یابی نکنمو بدنمو مقوی نکنم هیچوووووقت اقدام نمیکنم شوهرمم چن سال پیش عمل واریکسول کرده  اونم باید بره دکتر خیلی بده سقط خیلییییییییییی

چن وقتت بود ۶ هفته هم انقدر درد داره 

بدن ب بدن فرق میکنه,نگران نباش,هفته ۶دردش کمتره,تا میتونی حرکت بده میان تنه ت رو,ی بسته پوشک بچه هم تهیه کن,بعدشم گرمیجات بخور

چن وقتت بود ۶ هفته هم انقدر درد داره 

تو ۶ هفته رشدش متوقف شده بود وقتی ۷ هفتم شد فهمیدم الانم ۹ هفتم بود ببین چقد طول کشید سقطم سقط نمیشد  میگفتن بایدبیای برا کورتاژ نرفتم اخر خودش سقط شد رفتم دکتر ک قرص بزاره رفتم تو  راهش سقط شد خودش ولی رفتم سه تا قرص گذاشت  تازه دکتر گفت  پرده بکارتم داری قرصاام سه تاشونم پریروز گدلشته امروز قرصا درشته ازم اومدن بخدا حای خط روشونم معلوم کاااااملا الان به دکتره گفتم  بی محلی میونه ح نمیده بعد اینکه پولشو کرفته سه تا قرص ۵۰۰ شدن واقعا ک 

تو ۶ هفته رشدش متوقف شده بود وقتی ۷ هفتم شد فهمیدم الانم ۹ هفتم بود ببین چقد طول کشید سقطم سقط نمیشد ...

فک‌کنم مال منم همبنه حساب کتاب خودم ۸ هفتست سونو دیشب گفت ۵ هفته بچه رشد نکرده خدا کنه زود سقط بشه مثل تو اذیت نشم 

فک‌کنم مال منم همبنه حساب کتاب خودم ۸ هفتست سونو دیشب گفت ۵ هفته بچه رشد نکرده خدا کنه زود سقط بشه م ...

برات ایته الکرسی میخونم مثل من نباشی فکر نکنم کشی مثل من سقط کرده باشه  در حال سقط بودم از دماغمم خون باز شد خیلی بد بود خیلی

برات ایته الکرسی میخونم مثل من نباشی فکر نکنم کشی مثل من سقط کرده باشه  در حال سقط بودم از دماغ ...

مرسی دعا کن خیلی سخت نباشه کلا سخت زایمانم بچه اولم خیلی درد کشیدم تا دنیا اومد 

یعنی با قرص سقط شد میگی منم برم قرص بزارم 

نه خودم سقط کردم درد داشتم تو حال خودم نبودم شوهرم برد دکتر از ماشین ک پیاده شدم برم مطب وسط راه سقط شد بین اونهمه مردم خجالت کشیدم بعد رفتم تو مطب ۳ تا قرص گذاشت ک اونام درسته اومدن بیرون بعد دوروز . خیلی بی وجدان بود تو اون حالم بهم قرص گذاشت بخاطر پولش نگفت ک سقط کرده دیکه اصن برا چیش بزارم تو این اوضاع بی پولی فقط برا قرصا ۵۰۰ گرفت