2777
2789
عنوان

یه غذای مقوی بگید

286 بازدید | 20 پست

شام‌چی درست کنم. شوهرمم سرفه میکنه و چرک خشک‌کن‌میخوره بدنش ضعیفه. ماهیچه و چنجه و خوراک لوبیا سبز و مرغ و پای مرغ و عدس پلو تو ده روز اخیر درست کردم

راحتم‌باشه و موادشم تو خونه باشه😊

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙄عصاره گوشت

شله

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
من خودم درستش کرده بودم خوشم اومد  قارچ و سیل زمینی و فلفل دلمه باهم سرخ کن

سرفه میکنه خب روغنی نباید بخوره

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

گوشت چرخ کرده+مرزه+شوید+نمک+زردچوبه رو کوچولو کوچولو پهن کن تو ی ماهیتابه که تهش کمی آب و روغن باشه بزار من سرما میخورم ازینا میخورم خیلی کیف میکنم

من از جنگ با زندگی خسته ام جهانم جهانی مجازی شده
دقیقا🤣🤣

سوپ درست کن شلغم و اسفناج بریز زود خوب میشه .. درضمن لپه واسه سرفه عالیه 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
سوپ درست کن شلغم و اسفناج بریز زود خوب میشه .. درضمن لپه واسه سرفه عالیه 

اهان آش ساده درست میکنم با برنج و لپه👍👍👍👍🙏🙏🙏🙏

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
اهان آش ساده درست میکنم با برنج و لپه👍👍👍👍🙏🙏🙏🙏

اره دقیقا یکم اسفناجم بریز توش