2789
عنوان

یه سوال

25 بازدید | 5 پست

ایا اصالت  حانوادگی  پسری که  خواستگاریمون اومده  مهمه؟؟ی نفر هست تاحدودی  دلم رضاشه...اماز طرف    خانواده پدر ومادرش..هردوطرف  قبلاواسشون حرف دراورذن   اهل دوستی  پادادن  بودن..اینم بگم که بازم  هردوطرف  پدرومادر  مشکل ژنتیکی دارن..طرف  مادر شل..طرف پدر شیرین عقل...اما  خانواده پسر تاجایی ک میدونم  خیلی  خوبن.. و مهربون.....مامانم میگ اینا خ مهمه..اما بهش  میگم این دوره  پسرکامل هیج جانیست..و نباید گذشته خانوادگی کسیو بررسی کرد...کمکم  کنید

تو هر خانواده ١ ايرادي هست خانواده همسر منم به شدت سرد و بي احساسن ولي من با همسرم خوشم ، البته نميگم اذيت نميشم ولي چيزاي ديگه خيييلي مهمتره

خدايا شكرت بابت هرچي كه دادي و آرامشي كه عطا كردي ، دوستت دارم♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو هر خانواده ١ ايرادي هست خانواده همسر منم به شدت سرد و بي احساسن ولي من با همسرم خوشم ، البته نميگ ...

عزیزم  الهی لذت همو ببرین..من منظورک اینه  چون از هردوطرف  مشکل  اخلاقی  داشتن  ممکنه روی نسل اینده اثر بذاره؟؟؟

عزیزم  الهی لذت همو ببرین..من منظورک اینه  چون از هردوطرف  مشکل  اخلاقی  دا ...

نه بابا دوست بودن كه مشكل اخلاقي نيست و اينكه ذات ادما مهمه و روي تربيت تاثير داره و البته خود شما و همسر ايندتون مستقيم رو تربيت بچه تاثير داريد

خدايا شكرت بابت هرچي كه دادي و آرامشي كه عطا كردي ، دوستت دارم♥️♥️