2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی قشنگ شده ماشاالله.اولین سالیه که خونه مونیم و سبزه میذاریم. گندم گذاشتم نشد ،الان خاک شیر خیس ک ...

نه تا حالا خاکشیر نزاشم.  همیشه کندم می زاشتم امسال سال اولیه که ماش گذاشتم خداروشکر خوب شده 

خیلی قشنگ شده ماشاالله.اولین سالیه که خونه مونیم و سبزه میذاریم. گندم گذاشتم نشد ،الان خاک شیر خیس ک ...

یکی دوروز مدام مرطوب نگهش دار و روشو با پلاستیک بپوشون تا جوونه بزنه جوونه ک خوب زد حالا پلاستیکو بردار و همچنان مرطوب نگهشون دار تا رشد کنن

مامانم سه روزه شاهینو سبز میکنه منم دیروز گذاشتم انشاا... ک خوب شه

خاکشیرم مثه شاهینه 

یکی دوروز مدام مرطوب نگهش دار و روشو با پلاستیک بپوشون تا جوونه بزنه جوونه ک خوب زد حالا پلاستیکو بر ...

ممنون عزیزم 

مبارکتون باشه ایشا... که خوب بشه  .تو چه ظرفی گذاشتی؟خودت و مامان؟بو نمیگیره که؟

آره خاک شیر و شاهی مث همن

ممنون عزیزم  مبارکتون باشه ایشا... که خوب بشه  .تو چه ظرفی گذاشتی؟خودت و مامان؟بو نمیگیره ...

مامانم همیشه روی شیشه و سفالو هرچی ک شبیه درخت بشه میکشید
من امسال همینجوری توی ظرف ریختم البته زیرش اول دولایه دستمال کاغذی گذاشتم خیس کردم بذرای خیس خورده رو هم ریختم روش

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز