2777
2789
عنوان

گریم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 47 پست
نمیدونم چون من پوستم چربه توی مارک های چرت خیلی چیزا رو بلدم... من مارک کالیستا استفاده میکنم

اها کاشیکی ک پوستش خشک بود میگفت 

اخه پوست خشک بعضی موقع ها ک بهش ی مارکی نسازه پوست پوست میشه گند میزنه ب ارایش ادم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اها کاشیکی ک پوستش خشک بود میگفت  اخه پوست خشک بعضی موقع ها ک بهش ی مارکی نسازه پوست پوست میشه ...

برای پوست خشک باید زیر ساز مخصوص بزنی یه چیزی ک پوستت رو مرطوب نگهداره

با روغن موهای آدم نمیسوزه... پوست نازک ک بهتره دختر... برای موهات روغن ارگان اصل اگه گیر بیاری عالیه ...

والا موهام لخت و خوب بود (حالا ن اینکه خیلی خوب باشه ولی از بقیه هم سنام بهتر بود )یکیشون گفت برو روغن بادوم تخل بزن (منم رفتم بادوم تلخ سفارش دادم خودم پوستشو جدا کردم بردم داروخونه گیاهی وایسادیم بالا سر دستگاه خودش گرفت بهمون داد (ک اصل باشه شاهکار کنه )بعد رفتم حموم اومدم موهام خیس بود ,ی 20 دیقه گذاشتم رو موهام بعدشم با شونه موهامو شونه کردم (ک خدا بهم رحم کرد ک موهام نریخت )

بعد 20 دیقه شستم (موهام مثه پلاستیک خشک و نازک شد )

برای پوست خشک باید زیر ساز مخصوص بزنی یه چیزی ک پوستت رو مرطوب نگهداره

کرم مرطوب کننده مدیلن عالیه (ولی از دارخونه تا داروخونه ک خریدم )ی مارک و مدله ها ولی یکیش حس میکردم ی کوچولو همچین زیادی چرب میکنه ولی جدیدن ک گرفتم انگار اون درصد چربیش کمتر شده 

والا موهام لخت و خوب بود (حالا ن اینکه خیلی خوب باشه ولی از بقیه هم سنام بهتر بود )یکیشون گفت برو رو ...

خب بد گزاشتی دیگه قبل اینکه بری حموم باید میزدی به سرت بعد میرفتی حموم میشستی موهات رو و موهای خیس نباید اصلا شونه بزنی... یا اینکه بعد اینکه از حموم اومدی دوسه قطه می‌ریختی کف دستت دوتا دستت رو می‌مالید بهم ک روغن یه کم گرم. بشه وقتی موهات یه ذره نم داشت دستات رو میکشیدی به ساقه موهات... برای ریشه مو باید قبل حموم میزاشتی میرفتی بعد یک ساعت الی دوساعت حموم

کرم مرطوب کننده مدیلن عالیه (ولی از دارخونه تا داروخونه ک خریدم )ی مارک و مدله ها ولی یکیش حس میکردم ...

درضمن تا دوسه بار روغن زدن به کف سر ریزش عادی هست چون موهایی ک خراب و ضعیف بودن میریزن ک جاش موی سالم در بیاد. اما اگه بعد دوسه بار بازم ریزش داشت اون روغن به سرت نمیسازه

خب بد گزاشتی دیگه قبل اینکه بری حموم باید میزدی به سرت بعد میرفتی حموم میشستی موهات رو و موهای خیس ن ...

منم کف دستم مالیدم بعد رو سطح موهام کشیدم (موهام نریخت

ولیساقشو قشنگ سوزوند (اسید سیتریک )اصل در قوطیشو ک باز میکردی ی بوی تلخی مید زیر دماغ ادم

اونایی ک تو داروخونه های گیاهی میدن بمردم ک مصرف کننو ی بار بچشین شیرینه (درحالی ک اگه من ی 1چهارم ی دونه بادوم تلخ بدم بخوین میبینین ک چقد تلخه مثع زهر مار میمونه 

اونا فرمولاسیونشون فرق داره(شاید 2 درصد روغن بادوم تلخ داخلش باشه 

ممنون ک روشو بهم گفتین مچکرم واقعا

این کرم ک خیلی خوبه البته رنگ پوست و تغییری نمیده فقط صاف و یکدست میکنه 

شرمنده برعکسش کن ببین 

این کرمی هست ک گفتم خیلی ازش راضی ام

این هم پوست و ی درجه روشن تر میکنه هم صاف و یکدست میکنه

این کانسیلر و کانتور دو طرفه 

اینا هم تو عکس بر عکس افتادن

اون قرمز مشکیه ریمیل هست ک عالیه خیلی راضیم ازش

اون دوتا هم رژ مایع هست ک مارک خوبی هس

اینم رژ مدادی هست ک بنظرم خوبه

اینم پنکک هست ک پوست و صاف میکنه ولی زیاد روشن نمیکنه ولی عالیه خیلی یک دست میکنه

اینم سایه ابرو هست ک هر دفعه خواهرم ازش استفاده میکنه تعریف میکنه

این مارک هارو اگه بتونی پیدا کنی مارک های خوبیه من از پیرانشهر خریدم بعضی هاشو 

کانسیلر و سایه ارو رو از قشم گرفتم

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             
منم کف دستم مالیدم بعد رو سطح موهام کشیدم (موهام نریخت ولیساقشو قشنگ سوزوند (اسید سیتریک )اصل در قو ...

نمیدونم دیگه من رگتاحالا ندیدم کسی موهاش با روغن بسوزه یه پیج هم. توی اینیستا دارم همیشه انواع روغن معرفی میکنه و. کاربرد هاشون و کلا هرچی ک مربوط به مو هست تاحالا ندیدم بگه مو میسوزه.. 

این کرم ک خیلی خوبه البته رنگ پوست و تغییری نمیده فقط صاف و یکدست میکنه   شرمنده برعکسش ک ...

عزیزم مهم ترین چیز و یادم رفت بفرستم برات ک پرایمر هست و باید قبل ارایش بزنی تا کرم روی صورتت قشنگ بشه.. البته برای من این ظرف خالیش هست و تموم شد. اکلیلی بود ولی روی صورت ک بزنی اکلیل نمیده

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             
چ شیرخشکی بخورم ؟ و چجوری مصرف کنم ؟روزانه چقد بخورم ینی ؟

نمیدونم دقیقا از داروخونه بپرسی بهتر میتونن راهنماییت کنن

خیلی خیلی لطف کردی  نمیدونم چجوری لطفتو جبران کنم        

قابلتو نداشت عزیزم😘😘😘😘

نمیدونم دیگه من رگتاحالا ندیدم کسی موهاش با روغن بسوزه یه پیج هم. توی اینیستا دارم همیشه انواع روغن ...

چونکع اونا. اصل نیستن (و فرمول خاصی دارن )ولی توی توضیحات یا شیشه اش الکی نوشتن روغن بادوم تلخ 

ب هر حال من چیزیو ک تجربه کردم گفتم 

اگه باور ندارین چن تا شییشه از ردغن بادوم تلخایی ک اصل اصلنو گرفتم (بعد اون روز مصرف نکردم )توخونه مونده

پست کنم امتحان کنین 

گویا هر چیزی اندازه ایی داشته و من ک خالصشو زدم این بلا سرم اومده

راستی میشع اون پیجا رو ب منم معرفی کنین؟