2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله متاسفانه

اگه فقط تحركش ضعيفه حتما اينو امتحان كنيد 

تجربه ي خودمه 

نيم كيلو خرماي فشرده (شيره اي )هسته هاشو خارج كن داخل ماهيتابه بريز و با حرارت كم هم بزن تا كاملا نرم و يكدست بشه بعد نصف ليوان سياه دونه رو بهش اضافه كن و كاملا هم بزن تا خوب مخلوط شه بعد زيرشو خاموش كن

روزي يه قاشق غذاخوري بده همسرت بخوره 

همراه غذا هم پياز بخوره 

خدايا درست لحظه اي كه تو اوج نااميدي بودم معجزتو نشونم دادي خودت مراقب معجزت باش❤️🥺 ١٢/١٢

همسر منم تحرك اسپرمش هشت درصد بود 

سه ماه سياهدونه خرما خورد بعد سه ماه ازمايش داد 

تحرك اسپرمش شده بود ٩٢درصد 

بعد ازمايشش هم ديگه مشكلي براي بارداري نداشتيم سه بار هم باردار شدم 

دوبارش بخاطر مشكل خون من سقط شد 

الان سوميش رو باردارم

خدايا درست لحظه اي كه تو اوج نااميدي بودم معجزتو نشونم دادي خودت مراقب معجزت باش❤️🥺 ١٢/١٢
شوهر من 68دملیون اسپرم و تحرک گرید a=7درصدوگرید b=30درصد..3ساله اقدامم..خستم

خب اونقدر ضعيف نيست 

مال شوهر من خيلي خيلي ضعيف تر بود 

اولش خوب بود ازمايشش رفت دكتر دارو مصرف كرد خيلي خيلي ضعيف شد دارو به بدنش نساخت 

مال شوهر من aنيم بود 

bهفت و نيم 

يعني باهم ميشد هشت درصد🤦‍♀️

مال شما ٣٧درصده خيلي بالاتره 

خب اونقدر ضعيف نيست  مال شوهر من خيلي خيلي ضعيف تر بود  اولش خوب بود ازمايشش رفت دكتر دا ...

بنظرتون از من نیست که حامله نشدم؟اخه دکتر گفت مشکلی نداری فقط خونریزی پریودم کمه وبلطف داروها جدیدا خیلی نامرتب شده پریودم...شوهر شما چی مصرف کرد اخر؟

بنظرتون از من نیست که حامله نشدم؟اخه دکتر گفت مشکلی نداری فقط خونریزی پریودم کمه وبلطف داروها جدیدا ...

عزيزم عكس رنگي و ازمايش هورموني رو انجام بده كه خيالت راحت باشه كه خودت مشكلي نداري 

بايد بدون هورمونات چه وضعيه پرولاكتينت چقدره؟تيروييد داري يانداري.عكس رنگي هم بده كه خيالت از بابت لوله هات راحت باشه 

اگه اينا مشكلي نداشته باش پس مطمعن باش كاملا سالمي 

همسرم همون دستور سياهدونه و خرمايي كه بالا گذاشتم رو انجام داد سه ماه مصرف كرد كاملا خوب شد