2777
2789
عنوان

بچه جيغ جيغوو😔🤯😩🤕😭😭😭

274 بازدید | 33 پست

پسرم ١٨ماهشه كلا جيغ ميزنه تمام حرفاش با جيغه با هر روشيم پيش ميگرم بازم جيغ ميزنه بازي ميكنم باهاش بعدش دوباره جيييغ كناب روانشناسي گرفتم ولي بازم اين جيغ زدنو بي صبرياش تمومي نداره ديوونمون كرده همش درخواست داره اونم با جيغ حتي بدون يه لحظه صبر، بايد خواستش عملي بشه وگرنه خونرو ميزاره رو سرش بي محلي كرديم بدتر شده توجه ميكنيم دوباره تكرار ميكنه هر روشي بگين انجام داديم ديگه بريديم.. تمام وقتم اصن تمام زندگيمو در اختيارش گذاشتم  اصن خودمو فراموش كردم سعي ميكنم چيزي براش كم نزارم ولي اين جيغاش خيلي اذيتمون ميكنه از همسايه ها خجالت ميكشم خواهشن اگه راهكاري دارين بگين ديگه دارم تموم ميشم  از صب كه بلند ميشيم انقدر جيييغ ميزنه تا شب بخدا دارم ديوونه ميشم ديگه بريدم دست تنهام هستم غذا خوردنشم كه كلا بايد با تبليغات تي وي و گوشي باشه اونم منو رواني كرده😭

چقد سخت! 

بی توجهی رو چه مدت انجام دادین؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بترسونش بگو اگه جیغ زدی میرم و یه بار اینکار رو عملی کن .البته بچت هنوز کوچیکه اگه درکی از این موضوع داشته باشه 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

وقتی جیغ میزنه محلش نده انگار نه انگار 

سرتو بند کن خودش ساکت میشه بعضی بچه ها میخوان جلب توجه کنن من دخترم همین طوری بود وقتی جیغ مززد محلش نمیدادم شعر میخوندم س مو بند میکردم میدید محلش نمیدم خودش ساکت مید اولها که حلاک میکرد خودشو ولی محل نمیدادم خودش ساکت میشد

دخترم تمام زندگیم 

منم بچه خواهرم ۲ سالشه همه چیزو با جیغ میخواد حتی وقتی میخواد گریه کنه همش جیغ میزنه .واقعا مادر باید صبر فولادی داشته باشه مقابل جیغ بچه سکوت کنه خیلی سخته 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

تو منی یا من توام?????

بچه منم همینجوری بود الانم ک 4 سالشه مثله یه بچه 2 سالس ی ذره صبر نداره شده 2 نصفه شب بخدا گفته دنت شوهرم رفته کل شهرو گشته واسش خریده اورده مفهوم صبر و نمیدونه نمیدونم چیکار کنم فقط جیغ و داد تموم همسایه ها یجوری نگام میکنن اب میشم از خجالت میگه میرم خونه پدربزرگم درو ک تا باز میکنن هوار میزنه ابروم رفته

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
چقد سخت!  بی توجهی رو چه مدت انجام دادین؟

خيلي !! ديگه بريديم اعصاب برامون نزاشته الان دارم گريه ميكنم اينو مينويسم انقدر جيغ ميزنه كه نميزاره مغزمون كار كنه كه چيكار كنيم 😭

نرم افزار نی نی هوش ۱ توگوشی بریز نگاه کنه عالیه به حرف میاد

به درد منم میخوره?

پسرم 4 سالشه

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤