2777
2789
عنوان

پریود نمیشم😭😭😭

81 بازدید | 9 پست

سلام بچها توروخدا کمکم کنین

پریود نمیشم الان 10 روزه از موعودم میگذره... 

امروز صبح فقط لک قهوه ای دیدم 

جلوگیری طبیعی داشتم.. 3 روز بعد موعود از خون م منفی بود. 

توروخدا هر اطلاعاتی دارین هر کمکی بگین 

چ کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رازیانه‌و بومادران دم‌کن‌ بخور

بنظرت حامله ام؟ امکان داره؟ توروخدا ی چیزی بگو. 

من اقدام نداشتم جلوگیری طبیعی بوده. اما خب از خونم بعد 3 روز منفی شد. 

البته باز فردا میرم از خون. دیگ بعد 10 روز درست نشون میده؟ 

بنظرت حامله ام؟ امکان داره؟ توروخدا ی چیزی بگو.  من اقدام نداشتم جلوگیری طبیعی بوده. اما خب از ...

بعد ۱۰ روز دیگه بی بی چک‌نشون میده 

احتمالا ضخامتت کمه واسه همین لک‌دیدی پریود نشدی

بری دکتر امپول پروژسترون میزنن بهت که بعد یه هفته ۱۰‌روز پریود میشی

اگه‌حامله هم باشی جای بچه سفت میشه

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉

اسی پریود شدی؟

منم ۲۰ روز پیش باید میشدم ولی نشدم. متاهل هم نیستم. چیکار کردی؟ من زعفرون و دارچین و زنجبیل و همه چی خوردم ولی نشدم😭😭

گیر کردم تو یه دوراهی تاریک و خفه... هردو راه نفسمو میگیره ازم. نگاه نکن که میخندم شوخی میکنم... دلم پر از درده... هیچکی نمیفهمه چی میکشم. فقط برا فراموش کردن مشکلاتم میام نی نی سایت... توروخدا با دلای پاکتون برام دعا کنین. توروخدا........     
اسی پریود شدی؟ منم ۲۰ روز پیش باید میشدم ولی نشدم. متاهل هم نیستم. چیکار کردی؟ من زعفرون و دارچین و ...

سلام عزیزززززم وای منم عین تو بودم تازه با این تفاوت ک متاهلم بودم ترس بارداری داشتم! 

سه قاشق دارچین خوردم عین زهر مار بود (توروخدا اگ حساسیت نداری و میتونی بخور) 

دراز نشست رفتم! کلی بپر بپرررر تا بالاخره باز شد پریودم خیلیییی کمه اما از هیچی بهتره. 

نگران نباش ایشالا سری میاد 

من ک از بس فک کردم داغون شدم 

زعفرون خیلی خوبه امروز مثلا بخوری فردا باز میشه 

ولی همین استرس و نگرانی میندازه عقب نباید بهش فکر کنی

رازیانه و اینا اصلا واسه من جواب نداد فقط زعفرون

مرسی که لایک نمیکنی دوستم❤️
سلام عزیزززززم وای منم عین تو بودم تازه با این تفاوت ک متاهلم بودم ترس بارداری داشتم!  سه ق ...

خداروشکر شدی. منم بکنم

گیر کردم تو یه دوراهی تاریک و خفه... هردو راه نفسمو میگیره ازم. نگاه نکن که میخندم شوخی میکنم... دلم پر از درده... هیچکی نمیفهمه چی میکشم. فقط برا فراموش کردن مشکلاتم میام نی نی سایت... توروخدا با دلای پاکتون برام دعا کنین. توروخدا........