2821
2789
عنوان

سردی شوهر

353 بازدید | 11 پست

ما از همدیگه دوریم، بخاطر شغلش تا ۴ ماه دیگه هم نیست، البته چند هفته یه بار میاد چند روز میمونه، توی روز اصلا زنگ نمیزنه ولی توی روز حتما توی واتساپ پی ام میده چندین بار و حرف میزنیم، احساس میکنم کلا سرده، البته شرایط خودش اونجا اصلا خوب نیست و حتی خونه نگرفته ، 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برو خداتو شکر کن لطفا هر روز تو واتس آپ پیام میده  از خودم بگم میشینی برام گریه میکنی. 😭

نامزد منم خیلی اخلاقش بده، خیلی زود عصبی میشه و منم واقعا آرومم وگرنه هر کس جای من بود جدا شده بود

نامزد منم خیلی اخلاقش بده، خیلی زود عصبی میشه و منم واقعا آرومم وگرنه هر کس جای من بود جدا شده بود

حالم از این زندگی داره بهم میخوره. هیچ عشقی دیگه بینمون نیست. برای همه چیز پول داره بمن میرسه نداره حسرت به دلم موند که یه بار بهم بگه بیا بریم فلان چیز برات بگیرم. آنقدر غصه ام میاد شوهر کسایی که ندارن ولی هرچی درمیارن به زناشون میدن ولی من که شوهرم داره و تو حسرت همه چی دق میکنم. 😭

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

اخلاق درست حسابی هم نداره تمام مدت یخه. اصلا براش هیچ اهمیتی ندارم اصلا به چشم صاحب مرده اش نمیام. خیلی غصه ام میشه بخدا.خیلی چیزای دیگه هست که دیگه نمیتونم بگم 😭

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز