از وقتی فهمیده حامله ام همش عکس شیرینی های مختلف میذاره تو گروه😒منم بخاطر شکر و روغن مایع نمیتونم بپزم،تا الان چیزی نگفتم،بنظرتون چی بگم بهش یا اصلا هیچی نگم بهتره؟
من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
بعدم همه زن حاملا ک شیرینی دلشون نمیخا بیشترشون میلشون ب ترشیه.
ولش کن بزار نتشو هدر بده خخخ
.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.
بعد یعنی فکر میکنی میخواد شمارو ناراحت کنه؟که عکس میزاره؟
موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که میشنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم." به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو میفهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه! خوشش آمده بود،پلهها را میرفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!" من هم لبخند میزدم و میگفتم:"یادم هست!یادم هست!"....... 🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید.... 🌹شهادت اتفاقی نیست🌹
من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.