2777
2789
عنوان

زایمان و شوهر

293 بازدید | 24 پست

یه ماهه زایمان کردم 

قبل زایمان زندگی عاشقونه داشتیم خیلی باهم خوب بودیم خیلی شوهرم هوامو داشت 

الان که زایمان کردم خیلی عوض شده انگار افسردگی بعد زایمان گرفتع😐😐😂😂😂

همش به هم میپریم و به هم فوش میدیم اصلا نمیدونم چرا اینجوری شده هنوز خونه مامانم هستیم ۳ساله ازدواج کردیم یه شب جدا نخوابیدیم ولی بعد زایمان کلا جدا میخوایم و هیچ محبتی بینمون نیس 

شما هم اینجوری شدین؟

چکار کنم درس شیم

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو زاییدی اون افسردگی گرفته😂😂😂

بگو مامان فدات این کارا چیه ببین واست آجی اوردم چرا قهر میکنی مگه هووته

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
برو سر جات بخواب

جام کجاست؟

من تو اتاقم با نی نی و مامانم هم پیشمه 

چراغ اتاق روشنه شوهرم عادت داره جای تاریک بخوابه میگه خوابم نمیبره و بچه بیدار میشه گریه میکنه بدخواب میشم😐

حق داره

برو خونتون دیگه

لنگر انداختی😁😁

یارو دلش خونه و زندگیشو میخواد زنشو میخواد

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه تا چند ماه رسماً گند میزنه به روابط و احساس بین زن و شوهر چون یه تغییر بزرگ تو زندگی اتفاق افتاده و باید باهاش وفق پیدا کنید که اونم استرس زا ئه و باعث عصبانیت و دعوا و بحث میشه

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  

به عضو جدید اضافه شده عادت ندارید درست میشه

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
به بچه حسودی میکنه چیزی نیست عادت میکنه درست میشه😂😂😂

والا همش به هم میپریم مامانم میگه چرا اینقدر بحث میکنین😐😐😐😐

کجاشو دیدی تا نزدیک یکسالگی بچت طول میکشه کم کم مثل قبل میشین فقط حواست باشه حرفی نزنی ب شوهرت ک بعدها باعث سردی بینتون میشه بیشترخانما بعداززایمان همین مشکلو با شوهراشون دارن

منم همینطوربودم

وقتی ام پسرم شروع کرد غذا خوردن ۶ یا ۷ ماهگی حتی گاهی شوهرم رسما دعوا میکرد شوخی شوخی حسادت میکرد ک واسه بچه غذا جدا میپزم !!!!

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊