2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 38 پست
نمیفهمم چرا استارترو شماتت میکنین بابت رابطه...بابا اسی عاشقش بوده و باهاش رابطه داشته...پسره چرا با ...

ازدواج فرق میکنه!!!! کلام خداست!!!!! سنت پیغمبره! چرا رابطه پنهونی و ناپاک با ازدواج مقایسه میکنی! 

چندسالته مجرد بودی یا ازدواج داشتی خانواده ات میدونن

من ۳۰ سالم شده مجردم نه خانوادم نمیدونن تک دختر هستم داداشام لندن هستن و خودم دندون پزشکم پدرم دکتر قلبه مامانم استاد دانشگاست واسه همین کسی نظارت تو زندگیم نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج فرق میکنه!!!! کلام خداست!!!!! سنت پیغمبره! چرا رابطه پنهونی و ناپاک با ازدواج مقایسه میکنی!&n ...

همه مثه هم فک نمیکنن..من اینجور رابطه رو بد نمیدونم و برای نظر شمام احترام قائلم...اگه با ازدواج مقایسه کردم از نظر دلزدگی نه چیز دیگه

من ۳۰ سالم شده مجردم نه خانوادم نمیدونن تک دختر هستم داداشام لندن هستن و خودم دندون پزشکم پدرم دکتر ...

عزیزم بهت حق میدم دوسش داشتی و همه چیزتو به پاش ریختی..ولی خواهشا ی تصمیم جدی بگیر..خودتو انقدر اذیت نکن 

مرسی عزیزم که اینقدر مهربونی🥰🥰

من بهت حق میدم ولی خب تو که شرایطت واقعا عالیه همه جوره 

نباید اینقدر در دسترسش بودی خودت و بالا میگرفتی 

حالا اون چکارست مگه 

سعی کن تکلیفتو روشن کنی باهاش خودت و تباه نکن عزیز دلم ولی حق بهت میدم تو عاشقی

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست
من بهت حق میدم ولی خب تو که شرایطت واقعا عالیه همه جوره  نباید اینقدر در دسترسش بودی خودت و با ...

اون دكتري داخليه باباش همكاره بابامه باور كن خودش هم بيخيالم نميشه بارها خواستم كات كنم ولي از زندگيم نميره بايد يه تصميم اساسي بگيرم در موردش 🌺❤️

اون دكتري داخليه باباش همكاره بابامه باور كن خودش هم بيخيالم نميشه بارها خواستم كات كنم ولي از زندگي ...

عزیزم داری ارضاش میکنی و جنسی کنارشی خب معلومه ولت نمیکنه تو همون یکی دوسال اول که دیدی شرایطش اوکی باید بهش میگفتی اگه منو نمیخوای خدافظ نه شش سال عمرت و حروم ادمی کنی که پا پیش نمیزاره و دوست داشتنش و بهت ثابت کنه 

ما دخترا ساده ایم 

خدایا خودت ظهور کن نسل اینجورپسرا رو بردار 

من میدونم چقدر سخته تموم کرد رابطه باهاش مخصوصا پا احساست وسطه   

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست