2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 38 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی که کسی رو بخواد نهایت یکی دوسال میذاره برای شناخت و جمع کردن  اوضاع مالی خودش، بیشتر از اون طول کشید شک نکن نمیخواد دنبال کیسهای بهتره ،تجربه اش رو داشتم که میگم تو تکرارش نکن

وای استارتر من ۷ سال دوستم اولش به قصد ازدواج بود ۳ سال بعد ددوستیم دعوامون شروع شد از اونموقع میگف همش نمیام و اینا دگ منم بیخیالی طی میکردم و الکی خوش بودم و اینا :/ تا اینکه یه بحثی شد بینمون ۱ ماه قهرکردم سخت بود برامممم ولی کردم خدا رو شکر الن دو ساله شدیم باز مثل اولامون و الانم همس اصرار داره بیاد جلوو 

به نظرم یه قهر جدی و بعضی وقتا ج میده 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
اره کلا با هم زندگی کردیم فقط اسمم تو شناسنامش نبوده 

گلم من بودم سیر میشدم نمیگرفتمت پسرا دنبال دخترایی که دست نیافتنی اند چند سالته 

سلام😁چیشده چتونه🤯قر_طینه ای تو خونه😷هی تاپیک میزنین🥴ماروهم اسکل کردین توخونه🥵

نمیفهمم چرا استارترو شماتت میکنین بابت رابطه...بابا اسی عاشقش بوده و باهاش رابطه داشته...پسره چرا باید انقدر بیشعور باشه و طرز فکرش این باشه که همچین دختری نه...دلشو زده بعد ۶ سال ینی چی؟؟اگه اینجوری باشه همه بعد ازدواج دل همو میزنن 

نذار تو رابطه ای که اینجوریه بمونی

خیلی تایم واسش گذاشتم از طرفی خودم خیلی بهش وابسته شدم همش میگم کات کنم برم دوباره با یکی دیگه اونم آیا ازدواجی بشه آیا نشه 😞اینقدر بهش وابسته شدم که اصلا چشمام هیچ پسری رو نمیبینه 😫احمق شدم 

نمیفهمم چرا استارترو شماتت میکنین بابت رابطه...بابا اسی عاشقش بوده و باهاش رابطه داشته...پسره چرا با ...

ازدواج فرق میکنه خداییش لذت ازدواج و مال هم بودن با این یکیه نه نیست میگیم اونو اخه بعد۶سال حرف ازدواجو نزده خب

سلام😁چیشده چتونه🤯قر_طینه ای تو خونه😷هی تاپیک میزنین🥴ماروهم اسکل کردین توخونه🥵

واقعا پیش خودت چی فکر کردی!؟؟؟ چند سالته!؟؟؟ 6 سال بهش سرویس دادی، طوری که خودش با زبون مستقیم گفته نمیخوامت، بعد الان بعد از 6 سال یادت افتاده که چرا ولم نمیکنه!!!!!!! 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

واااااااای خانما، دخترااااااا آخه چرا انقده ساده هستید!؟؟؟؟؟ 

ازدواج فرق میکنه خداییش لذت ازدواج و مال هم بودن با این یکیه نه نیست میگیم اونو اخه بعد۶سال حرف ازدو ...

شاید اینم باسه ولی پسرای ما با طرز فکر اشتباه وارد رابطه میشن متاسفانه.....