2777
2789
عنوان

یعنی میشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 44 پست
اینا که گفتم حتما بخون من اثرش رو دیدم  .خدا لعنت کنه خانواده های فضول که حتی خوشبختی بچشون بر ...

ذک یا ودود رو هر روز میخونم خیلی وقته.ما خودمون تو دانشگاه آشنا شدیم ولی مامانش میگفت من باید انتخاب میکردم.اینقدر از من ایراد گرفت که شوهرم خسته و عصبی شد

یکی از اسماء خداونده 

میدونم معنیش رو خواستم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر پنج سال پر تنش داشتی و مشاوره نرفتی به نظرم خب شاید حق داره خسته بشه

نه تنش خاصی نبود ولی مامانش چون همش حالت دلخوری از ما داشت این حالش بد بود.خیلی مامانشو دوست داشت.مامانشم فقط چون خودش براش زن انتخاب نکرده ناراحت بود

من چند بار گفتم بیا از صفر شروع کنیم قبول نکرد.الان میگه میخوام برم دادگاه نوبت بگیرم میگم خوب میکنی ...

امیدوارم یه بخت خوب برات پیدا بشه خوشبخت بشی منم یه بار جدا شدم میدونم چی میگی

ﺫﻫﻦ ﻣﺎ ﻣﺜﻞ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﻪ، ﻣﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﮐﻪ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻭﺑﺒﯿﻨﯿﻢ !ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻧﺠﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﺑﺨﺸﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﻧﻔﺮﺕ، ﺷﺒﮑﻪ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﯽ، ﺷﺒﮑﻪﺷﺎﺩﯼ ﯾﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺩﯾﺮﻭﺯ .ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ، ﺩﯾﺪﻥ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺣﺎﻝ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺫﻫﻨﺖ ﺭﻭ ﺑﺬﺍﺭ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺒﮑﻪ !ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﮔﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ، ﮐﻨﺘﺮﻝ ﻣﻐﺰﺕ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﺗﻪ !
یکی از اسماء خداونده  به معنی مهربان و دوست دار

ب معنی دوستدار بود😊

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

امیدوارم یه بخت خوب برات پیدا بشه خوشبخت بشی منم یه بار جدا شدم میدونم چی میگی

اصلا دلم نمیخواد به بخت دیگه ای فکر کنم.کاش خدا همینو برام درست میکرد تا اینقدر قلبم تیکه تیکه نشه.اخه من چه جوری برم محضر امضای طلاق بزنم؟با خاطره ها چیکار کنم؟

اصلا دلم نمیخواد به بخت دیگه ای فکر کنم.کاش خدا همینو برام درست میکرد تا اینقدر قلبم تیکه تیکه نشه.ا ...

کاری که شده من خودم با هزار امید و ارزو رفتم خونه بخت تازه تو روی همه موندم چی شد بدبخت شدم 

البته الان ازدواج کردم تا حدودی راضی ام 

ﺫﻫﻦ ﻣﺎ ﻣﺜﻞ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﻪ، ﻣﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﮐﻪ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻭﺑﺒﯿﻨﯿﻢ !ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻧﺠﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﺑﺨﺸﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﻧﻔﺮﺕ، ﺷﺒﮑﻪ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﯽ، ﺷﺒﮑﻪﺷﺎﺩﯼ ﯾﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺩﯾﺮﻭﺯ .ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ، ﺩﯾﺪﻥ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺣﺎﻝ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺫﻫﻨﺖ ﺭﻭ ﺑﺬﺍﺭ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺒﮑﻪ !ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﮔﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ، ﮐﻨﺘﺮﻝ ﻣﻐﺰﺕ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﺗﻪ !
کاری که شده من خودم با هزار امید و ارزو رفتم خونه بخت تازه تو روی همه موندم چی شد بدبخت شدم  ا ...

من میدونم داره اشتباه میکنه .داره بیخودی زندگی که میتونه خیلی خوب باشه رو خراب میکنه ولی نمیتونم بهش بفهمونم.تو تمام این مدت که مامانش زیر گوشش میخوند من نگفتم مامانت اذیتم میکنه واین اشتباه من بود.اخر فکر کرد حق با مادرو خواهرشه

من میدونم داره اشتباه میکنه .داره بیخودی زندگی که میتونه خیلی خوب باشه رو خراب میکنه ولی نمیتونم بهش ...

میدونم خیلی سخته ادم هر کار میکنه از دست نده انشالله هر چی خیرته جلوت دراد 

پدر شوهرم باهاش دعوا کرد.اما مادرش چون موافقه بحثو خوابوند

یه چیز بهت میگم چون برای خودم پیش اومده. احتمالا دختری تو زندگیشه، شوهرت شمالیه؟؟  به نظرم دنبال زندگیت برو چون خیلی کوچیکت کرده

🥰😘🤗🤪