2789
عنوان

چقد سرش غر زدم

107 بازدید | 9 پست

اصلا حالم خوب نیست با این وضعیت همه برنامه هامون بهم خورد و همش داره میفته عقب من و نامزدم قرار بود حداکثر تا ۲ سال دیگه عقد ‌کنیم 

ترم بعد فوقش تموم میشه و میره سربازی بعدشم سریع قرار بود بیاد ولی با این وضعیتی که من میبینم اینکه همه خوابیدن تو خونه و پیشرفتا متوقف شده منو میترسونه خیلی 

امروز زنگ زدم بهش کلی حرف زدم گفتم من میترسم از این وضعیت و اینکه نتونیم بهم برسیم و این حرفا اونم فقط سعی کرد ارومم کنه ولی بخدا خیلی دلم گرفته از اینده ناامیدم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزدلم حق داری،ولی یکم دیگه صبوری کن درست میشه، اینروزا همه بی حوصله و ناامیدن نسبت به آینده نامعلوم❤

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
😑حالا دو سال یا س سال چ فرقی داره؟فشار نیار بهش الان اون چیکار میتونه بکنه تو این موقعیت اگر عاشقشی ...

عاشقشم ولی خب خیلی بهم فشاره 

خیلی از همسنای من الان دارن از زندگشیون با شوهراشون لذت میبرن ولی من چی دلم نمیخواد زیاد خونه مادروپدرم بمونم😭

عزیزدلم حق داری،ولی یکم دیگه صبوری کن درست میشه، اینروزا همه بی حوصله و ناامیدن نسبت به آینده نامعلو ...

اره😭😭ایشالا خدا مشکلات همه رو حل کنه خیلیا کمرشون زیر اینهمه فشار شکسته خدا خودش کمکمون کنه هممونو

اره😭😭ایشالا خدا مشکلات همه رو حل کنه خیلیا کمرشون زیر اینهمه فشار شکسته خدا خودش کمکمون کنه هممونو

ان شالا گلم💖🌷

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
عاشقشم ولی خب خیلی بهم فشاره  خیلی از همسنای من الان دارن از زندگشیون با شوهراشون لذت میبرن ول ...

میتونم بپرسم چند سالتونه؟من بین زود ازدواج کردن و ازدواج کردن با عشقم ولی در سن مثلا سی سالگی مورددوم رو انتخاب میکنم