2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

46 بازدید | 14 پست

من یه داداش ۱۳ ساله دارم 

و کاملا میفهمم  و متوجه میشم خود ا _ ر _ ضا_ یی_ می کنه 

روم نمیشه ب مامانم بگم 

ولی میفهمم  .

چ جوری نزارم اینکار بکنه ؟؟؟ نگرانشم☹

شما به همچین موردی برخوردین؟ چیکار کردین؟ 

خوب میشه باید مشاوره ببریش

شما همچین موردی دیدین؟ 

مشاوره رفتن یا بردن تو خانواده ما سخته کسی اصلا راضی نمیشه پیش مشاور بره  تو هیج موردی 

نمیدونم چیکار کنم 😣

چن بار هم دیدم این بچه دست ب این کار زده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه، داستانهای سن بلوغه و راهکارش اول خونسردی و بعد مشاوره خوب راهنمایی میکنه، بعضی از مامان یا باباها هول نیشن و برخوردای بدی دارن که کارو بدخر میکنه، بهتره تنها زیاد نمونه، و بعد غیر مستقیم حواسشو پرت کنید، مادرتون بهش هیچی نگه، چون پسره و وظیفه ی باباس که با پسر در مورد این چیزا حرف بزنه، و با صمیمیت و راهنمایی های مناسب اگاهش کنه، ولی مطالعه و رفتن پیش مشاوره ی اگاه تو این زمینه شما رو اروم میکنه

بعضیا سیگار میکشن.... اینم یه نوعشه، پس اول خونسردی و بعد توصیه هام

شما همچین موردی دیدین؟  مشاوره رفتن یا بردن تو خانواده ما سخته کسی اصلا راضی نمیشه پیش مشاور ب ...

آره پسرا تو همیم سن همینن از عوارضش براش بگو 

نگو میدونم انجام میدی بگو باید غسل کنی یکی نیست براش توضیح بده من خودم برا داداشم گفتم چون پدر نداشتم

آره پسرا تو همیم سن همینن از عوارضش براش بگو  نگو میدونم انجام میدی بگو باید غسل کنی یکی نیست ...

من روم نمیشه بگم تو داری این کار رو میکنی  به مامان و بابامم خجالت میکشم ب مامانم همینجور  

خب دیگه، داستانهای سن بلوغه و راهکارش اول خونسردی و بعد مشاوره خوب راهنمایی میکنه، بعضی از مامان یا ...

عزیزم مشاور نمیتونم ببرمش  خونواده اصلا راه نمیاین بعد این من روم نمیشه به مامانم بگم که این پسر اینکار میکنه و نمیدونم عکس العمل مامانم چیه شاید یجوری برخورد کنه خجالت  زده بشه . 

من روم نمیشه بگم تو داری این کار رو میکنی  به مامان و بابامم خجالت میکشم ب مامانم همینجور  ...

خب عزیزم اصلا یهویی به مامانت گفتی و اذیتش کردن؟

به بهانه اینکه میخوای خودت بری مشاوره ببرش با خودت

خود ارضایی یه حس غریزیه ک اصلا ادمی ک انجام بده نمیشه ترکش کرد اما اینو بهش بگو ک هر وقت ب فکرت زد سریع خودتو ب یه چیز مشغول کن تا خوب بشه

بعد یه مدت بگو عوارض داره برا اسن من بهت میگفتم ک انجام نده

آره پسرا تو همیم سن همینن از عوارضش براش بگو  نگو میدونم انجام میدی بگو باید غسل کنی یکی نیست ...

شما گفتی جدا؟؟؟

من ک بابام نگفت برام با اینکه دکتر روان شناسه😐اما تو تلگرام زیاده کانالای ترک خود ارضایی

خب عزیزم اصلا یهویی به مامانت گفتی و اذیتش کردن؟ به بهانه اینکه میخوای خودت بری مشاوره ببرش با خودت

من نمیتونم تنهایی جای برم اصلا جو خونواده ما خیلی بده با این وضع کرونایی که دیگ بدتر 

آخه گاهی شده من بعضی چیزا رو به مامانم گفتم تو بوق و کرنا کرده رسوا شدم 

یا بدجور عکس العمل انجام داده

بعضی مواقع هم چیزی نگفته ولی نمیدونم واکنشش چیه.  مشاوره اصلا نمیتونم برم . پیشنهاد دیگه ای دارین؟ ک کمکم کنه؟ 

من نمیتونم تنهایی جای برم اصلا جو خونواده ما خیلی بده با این وضع کرونایی که دیگ بدتر  آخه گاهی ...

راهش اینه با داداشت بخرف البته مهربانانه😊بگو داداش گلم این کارو نکن و عوارض داره و گناهان کبیرس و....هر چیزی ک باغث دلسرد شدنش مسبت ب اون میشه چ عذاب هایی ک داره براش

شما گفتی جدا؟؟؟ من ک بابام نگفت برام با اینکه دکتر روان شناسه😐اما تو تلگرام زیاده کانالای ترک خود ...

بله از عوارضش و غسلش برا داداشم گفتم ۱۵سالش بود خب مامانم میگفتم من نمیتونم خواهر بزرگترمم که نمیگفت خودم یه روز حرفشو پیش کشیدم و از عوارض خودارضایی براش گفتم حالا درست تو این سن نمیتونن جلوی خودشونو بگیرن ولی باید متوجه میشد که باید غسل کنه