2789
عنوان

عزیزای من😘❤

108 بازدید | 10 پست

دوستان تحقیقات و تجربه نشون داده اگر در رسانه های جمعی وپیامرسانها بیش از پیش روی یک موضوع مانور بدن اون در ضمیر ناخودآگاه شما ثبت و وحشت ایجاد میکند حالا که کسی به فکر ما نیست خودتون به فکر خودتون باشید اخبار رو دنبال نکنید استرس به خودتون راه ندید اساتید انرژی کیهان میکن یه مدت حدودا ۶ماه ای فضا جوش به شدت سنگین و منفی هست نه تنها در کشور ما بلکه همه دنیا خواهشا تنها کاری که می تونید بکنید اینه که انرژی منفی ندید کسی رو نفرین نکنید مرگ به کسی نفرستید لعن نکنید کسی رو فقط دعا کار خیر و صله رحم و خلاصه هرکار خوبی که می تونید انجام بدید دعا کنید حتی برا دشمنانتون برای همه اهل دنیا دعای آرامش و خیر و سلامتی بکنید و اصلا انرژی منفی ندید

عقل حکم میکنه بازهم تاکید میکنم عقل حکم میکنه که از منزل بیرون نیاید توصیه های بهداشتی رو جدی بگیرید .اشکالی نداره امسال عید جایی ندید به خاطر سلامتی خودتون و خانواده خدایی ناکرده اگر یک عزیزی رو از دست بدید خاطره تلخش هیچ وقت از یادتون نمی ره وعداب وجدانش برا شماها می مونه از خدایی که سراسر آرامش و خوبی و رحمت هست آرزو میکنم که همه دنیا از این بحران وازمون الهی با رضایتمندی خدا و سلامت ما بندگان بیرون بیایم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزمممم😍الهیییی شرایط  هرچه زودتر مساعد بشه و مامانجانو ببیتید

راستش به سرم زده فردا برم‌پیششون برگردم. اونا از من بدترن دلشون برای بچه هام تنگ شده مامانم زنگ میزنه صدای دخترمو میشنوه گریه میکنه خدایاااا این چه گرفتاریه گریبان گیرمون شده😭😭😭

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
راستش به سرم زده فردا برم‌پیششون برگردم. اونا از من بدترن دلشون برای بچه هام تنگ شده مامانم زنگ میزن ...

ناراحت نکن خودتو عزیزم...خدابزرگه واز این مرحله انشاله  به  خوبی  بیرون بیایم...

ناراحت نکن خودتو عزیزم...خدابزرگه واز این مرحله انشاله  به  خوبی  بیرون بیایم...

میشه برام دعا کنی منم دلم اروم شه و مثل شما ارامش داشته باشم؟ دلم اشوبه به خدا😭😭😭

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️