2777
2789
عنوان

افراد سرسنگین

403 بازدید | 23 پست

سلام من یه معلمی دارم هم جنسمه خانمیه. خیلی باهام سرسنگین هستش. استوری های واتساپمو نمی بینه 

پیام میدم اف میشه بعد ربع ساعت ج میده کوتاه در حد یک کلمه دو کلمه  بعد سراغشو نگیرم پیام میده سرسنگین شدی!! ولی حوصلمم نداره. 

پیام میده توقع داره بهش زنگ بزنم ببینم چکارم داره 😐 

بعد اگه جواب پیامشو با پیام بدم میوه سرسنگین شدی قهر میکنه. 

خب معلمه من خیلی دوس دارم دستشو می بینم ولی غرورم حدی داره. وقتی هم می بینمش دستشو می بوسم دستشو عقب نمیکشه 😟 

خیلی هم پیگیره ببینه من شوهر کردم یا نه 

یه بار استوری که گذاشتم غم بود پیام داد عزیزم از چی این همه ناراحتی. حس کردم فک کرده من با پسری در ارتباطم 

مامانمم دیونه ام کرده که سراغشو بگیر زشته بزرگترته و فلان من الان خودم دانشجو معلمم. الان موندم عید نوروز زنگ بزنم یا پیام بفرستم اه

خیلی بهش بها دادی فکرکرده کی هست

چرادستش رو میبوسی؟

خودتوکوچیک نکن ورفتاری داشته باش که کسی تحقیرت نکنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما چن سالتونه.. 

۴۱ سالمه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خیلی بهش بها دادی فکرکرده کی هست چرادستش رو میبوسی؟ خودتوکوچیک نکن ورفتاری داشته باش که کسی تحقیرت ...

خب من خیلی معلمم دوس دارم دست خودم نبست می بوسم ولی اون شعور نداره. الان اگه ببینم گ اینا دستشو نبوسم چی فکر میکنه.. 

چه رابطه ی عجیبی! ماا نهایته نهایتش روز معلم رو تبریک میگفتیم والسلام.

اون سراغمو میگیره اگه من سراغشو نگیرم با حرفاش منو خجالت زدهدمیکنه سراغمو نمیگیره پیام نمیده چی شده فلان بعو سوالای خصوصی میپرسه  ازدواج نکردی کسی میخوایی انگار چکارس بهم پیله کرده. الان بخدا ازش میترسم عید زنگ نزنم 

برا چی دستشو میبوسی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین