2777
2789
عنوان

گریه کودک ۵۰ روزه

857 بازدید | 39 پست

پسرم ۵۰ روزشه شبا خیلی اذیت میکنه تا ساعت ۶ صبح نمیخواید علاوه بر نخوابیدنش گریه میکنه شبا برعکس از ۶ صب میخوابه راحت مشکلش چیه چکارکنم لطفا کمکم کنید واقعا خستم کرده

آیهان عشق مامانه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوزاد منم همين بود با وجود قلنج و رفلاكس شديد يني تا ٦ماه پيرم كرد الانم خيلي توخواب بلند ميشه 

اما بعضي بچه ها خيلي ارومن 

تازه من از ٤صبح بيدارم ميكنه 

دوبارم تو خواب 

ساعت ١١ميخابونمش 

علنا ديونه شدم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
دخترمن غروبا از پنج غروب گریه میکرد تا دوازده شب حدود بیست روز اینجوری بود بعد اون خوب شد 

چطور خوب شد خود بخود باز شما خوبه شب  نبوده دلم واسه خواب تنگ شده

آیهان عشق مامانه😍
کولیک داره ریفلاکس ممکنه داشته باشه .  گریه های چطوریه ؟ حالت دست و ماش چطوریه؟شیر میخوزه باز ...

شیرخودم گریه هاشم مدامه بغلش میکنی برعکس میکنی یعنی روب پشت بهتر میشه اما روز بالا اصلا آروم نمیشه

آیهان عشق مامانه😍
چطور خوب شد خود بخود باز شما خوبه شب  نبوده دلم واسه خواب تنگ شده

خود به خود بود بخدا وقتی جیغ میزد وپیچ میخورد نه شیر میخورد نه میخابید کم کم خوب شد مثلا اوایل پنج ساعت گریه بعد ده روز شد چهار بعد پنج روز شد سه ساعت رفته رفته کم شد بعضی بچه ها اینجورین 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
چطور خوب شد خود بخود باز شما خوبه شب  نبوده دلم واسه خواب تنگ شده

ببرش دكتر خوب من چقدر بچمو دكتر بردم تا اخر يه دكتر اطفال معروف تو شهرمونه رفتم سريع درد بچه مو فهميدو داروش داد نسبت به اولاش عالي شده اما نسبت به بقيه بچه هاي دوروبرم خيلي بده 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
شیرخودم گریه هاشم مدامه بغلش میکنی برعکس میکنی یعنی روب پشت بهتر میشه اما روز بالا اصلا آروم نمیشه

کولیک داره شربت پدی لاکت خیلی خوبه واسه کولیک 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

بچه گرسنه ست . شیر خشک بهش بده 

اگه موقع گریه دست و پاهاشو تو شکمش جمع میکنه کولیک داره .

اگه موقع شیزخوردن‌گزیه میکنه ریفلاکس پنهان دارخ

اگا بی دلیل برمیگزدونه شیرو که دیگه تابلویه ریفلاکس داره 

اینا رو بگو

کولیک داره ریفلاکس ممکنه داشته باشه .  گریه های چطوریه ؟ حالت دست و ماش چطوریه؟شیر میخوزه باز ...

ببخشید عزیزم راجب حالت دست و پاشون میشه توضیح بدین یعنی موقع گریه چجوری باشن و نشونه ی چیه