2777
2789
عنوان

چه جوری یه عمر شوهرمو تحمل کنم

300 بازدید | 12 پست

هیچ اشتراکی نداریم،حرفی نداریم بزنیم کلا حرفاش برام جذابیتی نداره در حالیکه شاید خودش با لذت یه حرفی بزنه،اون مادیه ولی من نه،اکثرا با یه ناراحتی کوچیک ارزوی مرگشو مبکنم،ازش لذت نمی برم

از اول همین جوری دوسش نداشتم،خر شدم زنش شدم بچه نبودما،ازدواج سنتی بود

سوسیس خانگی با مواد درجه یکـ                                کیلویی۴۷تومن،اگرم کسی راضی نبود با کمال میل پولشو پس میدم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه نداری طلاق بگیر خودتو اذیت نکن زندگی کوتاهه

دارم

سوسیس خانگی با مواد درجه یکـ                                کیلویی۴۷تومن،اگرم کسی راضی نبود با کمال میل پولشو پس میدم  

خسیسه،یه بار نگفته دوستت دارم،توی عقد طلای بدلی بهم داد

چرا تو همون عقد جدا نشدی؟

ابرومون می رفت