2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 37 پست
وای نه تورو خدا جواب بدین الام سکته میکنم اگه منفی باشه اصلا بعد یه مدتم ۲خط نمیشهههههه؟؟؟؟؟؟؟؟

منم 13روز دیگه موعدمه،سینه هام درد میکنه،احساس پریودی دارم ولی بی بی نزدم،من تجربشو دارم اگه خط بیفته پس مثبته من 6ماه پیش بعد 20دقیقه هاله افتاد و مثبتم بود البته یه روز قبل موعدم زدم

نه نمیشه عزیزم شااااااید ۲درصد بیفته..مگه بچه نمیخوای؟

چرا ولی فقط ۷ روز گذشته

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم 13روز دیگه موعدمه،سینه هام درد میکنه،احساس پریودی دارم ولی بی بی نزدم،من تجربشو دارم اگه خط بیفت ...

واقعا؟؟؟؟؟؟

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

الان دوباره میزنم 

چی شد باز زدی؟؟

اره تو تاپيك بعديم عكسشو گذاشتم ببين منفيه؟

فکنم کاذبه باور نمیکنم اخه اصلا خیلی روده 

سلام عزیزم انشاالله که بارداری منم سر بارداری اولم ۱۰روز بعد از اقدام بی بی زدم مثبت بود وقتی هاله میوفته یعنی مثبه انشاالله مبارکه ولی حتما بیا وخبرشو بده

خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن کردی دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی نی نیم دعا کنید