2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 37 پست

نه همون لحظه ۲خط نشد یعنی کاذبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همون لحظه دیدم چیزی نیست انداختم اونور الان رفتم بعد ۱۰ دقیقه برشدارم شوهرم نبینه دیدم اینجوریه یعنی خرابه ؟؟؟؟؟ چون خیلی مونده به موعدم باور نمیکنم

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها اگه منفی باشه و اصلا ادم باردار نباشه 

به هیچ عنوان ۲خط نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا اگه بمونه ممکنه بشه. و کاذب باشه

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
آمپول نزدی؟

نه ۷روز پیش اولین اقدامم بود

نه همون لحظه ۲خط نشد یعنی کاذبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همون لحظه دیدم چیزی نیست انداختم اونور الان رفتم بعد ۱۰ ...

تو بسته بندی بی بی چک توضیح داده که مثبت شدن تا چهار پنج دقیقه اول ، قابل اعتماده ، بعد اون معتبر نیست

در مسیر مینیمالیسم

مبارکه

وای نه تورو خدا جواب بدین الام سکته میکنم اگه منفی باشه اصلا بعد یه مدتم ۲خط نمیشهههههه؟؟؟؟؟؟؟؟

13 روز جلوتر مثبت شده بی بی ات؟ خوش به حالت ایشالا سالم بیاد بغلت    

فکنم کاذبه باور نمیکنم اخه اصلا خیلی روده