2821
2789
عنوان

دخترا بیایین

162 بازدید | 27 پست

دخترا بیایین از تخس بازی های دوران تحصیلتون بگین یکم بخندیم تا روحیه مون بهتر بشه 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
از کجاش بگم دبیرستان من کلا  با عشق و عاشقی گذشت ولی راهنمایی پر از خاطرست 😂

همشو بگو

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که کلا بچه ی آرومی بودم و آخر خلافم نقاشی با لاک غلط گیر روی کیف معلم بود 😅

اوج تخس بازیم دیشب بود که کیک تقریبا خشک و سوخته شدمو خامه کشی کردم مثلا😂 ب خانواده قالب کردم 😂😂 ...

😆

اوج تخس بازیم دیشب بود که کیک تقریبا خشک و سوخته شدمو خامه کشی کردم مثلا😂 ب خانواده قالب کردم 😂😂 ...

ولی عالی کار کردی اصلا مشخص نیست که سوخته 🤫

من دوران دانشگاه خیلی تخس بازی درمیاوردیم تو خوابگاه،یبار ی بنده خدایی پیتزا آورده بود دم خوابگاه ماطبقه سوم بودیم ملافه های تختامونو بهم گره زدیم فرستادیم پایین اونم گره زد پیتزا رو داد بالا بعد مدیر خوابگاه فهمید فرستادمون کمیته انظباطی😂😂

من دوران دانشگاه خیلی تخس بازی درمیاوردیم تو خوابگاه،یبار ی بنده خدایی پیتزا آورده بود دم خوابگاه ما ...

عه خوش بحالتون من که دانشگاه شهر خودمون قبول شدم و خوابگاهو تجربه نکردم

دوران دبیرستان و راهنمایی آروم و مظلوم بودم الانم اومدم دانشگاه و چون با استادم نامزد کردیم دست از پا نمیتونم خطا کنم😅

هنوز هم محصلم . ولی دوره راهنمایی یه چیز دیگه بود واقعا وسط زنگ از معلممون اجازه می‌گرفتیم اکیپی به بهانه های مختلف می‌رفتیم وسط حیاط دراز تا دراز میوفتادیم  رو پای هم می خوابیدیم .مث کسایی که میرن سواحل هاوایی  آفتاب می گرفتیم . بعدشم به زور مدیر و معاون بلند می‌شدیم اونم بعد از نیم ساعت

تخسی بازی نداشتم یکم مغرور بودم جلوی پسرا 😂  یه بار یه پسره بود خیلی تخس بود  منم نگاش کردم گفتم اگه گوز اعتماد به نفس تورو داشت امپراطور بادها بود همون موقعه یه بیشعوری اومد پاشو گذاشت جلوی پام با سر خورم زمین دیگه جلوی اون پسره افتابی نشودم 😐

دبیرستانم که تازه وارد شده بودم یه هفته بعدش ما ورزش داشتیم من خیلی عشق رقصم اهنگ بیاد هرجا من وسطم داشتم لباس میپوشیدم شرتکمو پوشیدم لباسمو در اوردم تا تیرشک بپوشم یکی از سال سومیا اسپیکر اورده بود صدا اهنگ اومد منم با سوتین وسط شروع کردم به رقصیدن سوژه شدمم سال سومیا دیگه میشناختنم 😐

عه خوش بحالتون من که دانشگاه شهر خودمون قبول شدم و خوابگاهو تجربه نکردم

خیلی دوران باحالی بود ،من دبیرستان دوستای خوبی نداشتم زیاد خوب نبود ولی عوضش دانشگاه تلافی همه اون روزا در آورد ی دیوونه هایی بودیم هعیی یادش بخیر

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز