2777
2789
عنوان

میشه بیایید

87 بازدید | 4 پست

بچه ها کسیو توو اطرافیان دیدید متاهل باشه و بتونه ی رشته خوب قبول بشه و بره ؟ 

تونست زندگیشو اداره کنه ؟ 

شما چ جوری نظم میدید ب زندگی ؟ 

تنوع غذایی زیاد دارید و وقت میذارید؟ اون وقت ب همه کارای دیگه میرسید؟ 

خواهشا یکی ک نظم شخصی و مدیریت عالی داره راهنمایی کنه 

آموزش زبان به کودکان از ۵ الی ۱۸سال  به صورت مجازی با متدی عالی  در صورت علاقمندی در خصوصی پیام بگذارید

یکی از بچه های سایت قلمچی هست به اسم فاطمه سیدی سیاهکله اسمشو سرچ کن و صفحه قلمچیش رو بیار پایین صفحه کامنت هاش جواب سوال هارو میده

خودش متاهل بوده و امسال پزشک گیلان قبول شده فارغالتحصیل فیزیوتراپی هم هست اونجا میتونی از نظرات هم استفاده ‌کنی

یکی از بچه های سایت قلمچی هست به اسم فاطمه سیدی سیاهکله اسمشو سرچ کن و صفحه قلمچیش رو بیار پایین صفح ...

عه دستت درد نکنه خیلی لطف کردی 

ممنون 

آموزش زبان به کودکان از ۵ الی ۱۸سال  به صورت مجازی با متدی عالی  در صورت علاقمندی در خصوصی پیام بگذارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه دستت درد نکنه خیلی لطف کردی  ممنون

خواهش میکنم فقط از دستش نده حتما هر سوالی داری بپرس فکر میکنم کانال هم داره ولی اونجا نمیتونه آدرس رو مستقیم بهت بده با اشاراتی که میکنه کانالش رو پیدا کن فکر میکنم برنامه هم میزاره

اشخاص زیادی برای مشاوره هستن اما این چون متاهل بودو تو یکی رو باششرایط خودت میخاستی که موفق شده باشه بهت پیشنهاد کردم امیدوارم موفق باشی گلم❤

خواهش میکنم فقط از دستش نده حتما هر سوالی داری بپرس فکر میکنم کانال هم داره ولی اونجا نمیتونه آدرس ر ...

دستت درد نکنه 

مرسی

خیلی پیشنهاد خوبی بود 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز