2777
2789
عنوان

کنکوریا ی تجربی

201 بازدید | 14 پست

من ریاض هیچ وقت تو کنکور بالا از 10 درصد نزدم . امسال میخوام حداقل 30 درصد بزنم .

احتمال . آمار . معادله و نامعادله . لگاریتم . به جز اینا چه مبحث دیگه ای بخونم که سوالاش ترکیبی نباشه و بتونم جواب بدم .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

حد سوالاش آسونه و مشتق و مشتق ضمنی

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حد سوالاش آسونه و مشتق و مشتق ضمنی

به نطرم دنباله ها هم باید راحت باشن .همون همگرا و واگرا

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
اسی جان ترازت چنده

امسال میکروبیولوزی قبول شدم و رفتم ولی برای کنکور هم دارم میخونم که پرستاری بیام . ترازم 6200 بود

به نطرم دنباله ها هم باید راحت باشن .همون همگرا و واگرا

آره اوناهم خوبه کاربرد مشتق صعودی و نزولی و ماکسیمم مطلق هم آسونه

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
امسال میکروبیولوزی قبول شدم و رفتم ولی برای کنکور هم دارم میخونم که پرستاری بیام . ترازم 6200 بود

یا خدااااااا چه تراز بالایی 

مدرسه عادی نبوددی فکر کنم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

یا خدااااااا چه تراز بالایی  مدرسه عادی نبوددی فکر کنم

چرا عادی بودم .

چه جوری پس آنقدر ترازت بالا  با فیزیک چی کار میکنی من با ریاضی اوکی هستم ولی فیزیک رو اعصابه ...

واای من عاشق فیزیک و شیمی هستم .

ببین من هیچ وقت هیچ درسی رو کامل نمیخونم بیشتر مبحثای راحت و اونایی که مبدونم هر ساله دو الی 3 سوال از ش میاد میخونم .

مثلا فیزیک مبحث گرما . القای نعناطیس و معناطیس . هسته اتمی . موج . نوسان اینا میخونم که حدودا 40 درصد میشه اورد و وقتم رو صرف خازن . انرژی جنبشی نمیزارم که مطمینم اگرم بیاد نمیتونم حل کنم .

یا شیمی کل سال دوم و فصل اخر سال سوم و فصل دو و 3 و 4 پیش . یعنی اسیدوباز و استوکیومتری رو نمیخونم ولی میتونم 50 درصد بزنم . 

یا عربی فقط قواعد و ترجمه کار میکنم که خو اینا 50 درصده .میبینی اینا رو یه مشاور بهم گفت و کاملا هم درست گفت .