2777
2789

شوتور شد؟

سلام . اگه باهام مشکل دارید یا دلخورید توی تاپیکم یا توی شخصیم بگید و بدونید تمام سعیمو میکنم تا ازتون حلالیت بگیرم چون تحمل وادی حق الناس رو ندارم! اگرم تونستید و زحمتی نبود یه ذکر صلوات برای من بفرستید!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله  يه سايت اجتماعيه (با كاركردي شبيه فيسبوك) اصولا صاحبين مشاغل يا علوم و فنون و كسايي ...

بعد شغلش اینترنتیه؟یا فقط اونجا معرفی میشن و بعد مثلا میرن شرکت کار میکنن؟

بعد شغلش اینترنتیه؟یا فقط اونجا معرفی میشن و بعد مثلا میرن شرکت کار میکنن؟

نه صاحبين شغل هاي حقيقي ان. مثلا حسابدار ميخواد طرف، يا صاحبين استارت اپ ها.

ببين من خودم اونجا برام شغل پيدا شد همونجاها هم ميشه چت كرد ولي يادت باشه مرد همون مرده. انواع پيشنهادا هم همونجا بهم دادن، اهان همين صاحب شغل تا فهميد متاهلم گفت نه نميخوام و .....

خود مدير شركت تو اين سايت هست يا حالا هركي كه شغلي تو استينش داره و به خودش مربوط ميشه ، نه اينكه شغل كساي ديگه رو بيان معرفي كنن نه اينجور نيست. خود صاحب شغل به نفر نياز داره و خودش تو پروفايلش نوشته نفر ميخوام ..

كلا بري تووش دستت مياد . ولي خب از اون هدف اصليش دور شده و شده يك پا فيسبوك