2777
2789
زن خوبیه  خیلی اروم و کم حرفه  در حدی که هیچوقت نمیتونم باهاش تنها بمونم چون حوصلم به شد ...

مامان منم آرومه زن داداشمم آرومه ولی مامانم باهاش حرف بزنی میزنه ولی هیچ کدوم اول شروع نمیکنن من باشم خوش بحالشونه😂

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشم نمیاد ازش خیلی بین منو جاریم فرق میزاره عمدا خودشو دخترشو شوهرش واسه جاریم تولد میگیرن کادوی آنچنانی میدن سالگرد عقد و عروسی رو خیلی مفصل و عالی به جاریم تبریک میگن ولی به من هیچوقت نگفتن تا همین چند وقت پیشم ک حتی جواب سلامم نمیدادن هیچ کدومشون حتی پدرشوهر خرفت شصت سالم

وااای مال منم اینجوریه ، یعنی باهاشون میمونم شوهرم نباشه فقط خوابم میگیره خیلی سوت و کورن 

من شوهرم سربازه 

مادر شوهرم طبقه پایین ما زندگی میکنن

موقعی شوهرم اینجا نیست اصلا نمیرم پایین 

مامان منم آرومه زن داداشمم آرومه ولی مامانم باهاش حرف بزنی میزنه ولی هیچ کدوم اول شروع نمیکنن من باش ...

وای آره 😁😁😁😁😁 منو مادر شوهرمم اینجوریم ولی بعضی روزا هم خیلی خوبه تا عصر حرف میزنیم باهم البته بیشتر درمورد اون چون اون خیلی دلش پره 

لبخندبزن🧡😉
خوشم نمیاد ازش خیلی بین منو جاریم فرق میزاره عمدا خودشو دخترشو شوهرش واسه جاریم تولد میگیرن کادوی آن ...

ببین جاریت چیکار کرده براشون که انقدر دوسش دارن 

سعی کن توام بهشون محبت کنی که دوست داشته باشن عزیزم

من شوهرم سربازه  مادر شوهرم طبقه پایین ما زندگی میکنن موقعی شوهرم اینجا نیست اصلا نمیرم پایین ...

کار خوبی میکنی منم الان دیگه باهاشون تنها نمیمونم با شوهرم میرم 

لبخندبزن🧡😉
کلا اینا خیلی خوبن😍😂

اره خیلی منکه روزا حوصلم سر میره میرم پیشش طبقه پایینه انقد بهم کنارش خوش میگذره زمان از دستم میره 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
اره خیلی منکه روزا حوصلم سر میره میرم پیشش طبقه پایینه انقد بهم کنارش خوش میگذره زمان از دستم میره&n ...

مال منم اینجوریه ولی تا وقتی دو تایی تنهاییم یکی بیاد میره پیش اون

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
من خیلی پر حرفم یه روز حرف نزم شوهر میفهمه یه چیزیم هست حتی مادر شوهر هم میفهمه

منم خودم دختر شیطون و شلوغی هستم به خاطر همین اصلا حوصلم نمیکشه جاهای اینجوری 

شانس منم فامیل شوهر ساااااااااکت 😐

ببین جاریت چیکار کرده براشون که انقدر دوسش دارن  سعی کن توام بهشون محبت کنی که دوست داشته ب ...

اتفاقا چپ میره راست میاد میرینه بهشون جاریم جرات ندارن جوابشو بدن ، متاسفانه از پدرشوهر مادرشوهرم پست تر ندیدم چون بین پسراشون فرق میزارن بااینکه شوهر من همه کار واسشون میکنه چون برادرشوهرمو خیلی میخوان هرچی زنش میرینه بهشون و میشورشون خشکشون میکنه نفسشون درنمیاد هیچ کاری هم واسشون نکرده جز اینکه اول تا اخرشونو قهوه ای کنه تازه با ازدواجشونم مخالف بودن چون اونا دوست بودن و من مثلا انتخاب مادرشوهرم بودم متاسفانه خیلی خیلی حسود و عقده ای هستن