2821
2789

خیلی دوسش دارم برام عزیزه مهربونه و خیلی هوامو داره بین منو شوهرم فرقی نمیزاره😍

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ک مادرشوهر ندارم ولی از مادر دوس پسر سابقم بدم میومد اصلا یه هیولایی بود واسه خودش اینقدر پشت سرم حرف میزد ب پسرش😐

ولی مامان دوس پسر الانمو دوس دارم خیلییی بهتر از اونه

شاخ ب شاخ نشدم همیشه ی فاصله ای رو رعایت کردم دوسش دارم و داشتم اونم  ی بنده خدایی هست مث بقیه 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

گاهی دوسش دارم گاهی هم بدم میاد

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
واقعا برو نماز شکر بخون

خیییلی بهم میرسه .زمانی ام که با همسرم دوست بودیم اون از همه چی با خبر بودو هیچی نمیگفت . منم براش همه چی میخریدم براش تولد میگرفتم....

مامانِ شایلین 🥰 در انتظار نی نی دوم🤰🏻شایلین:۲۰/۶/۹۹

از اینکه اینقدر سرخوش و سرحال و هیچی براش مهم نیست حرصم میگیره 

میدونم نباید بگیره ولی میگیره 😤😤

مثلا به شوهرم گفت صدای ضبط ماشینم پایین 

شوهرم رفت براش باند خرید نصب کرد 

از این همه سر زنده دلیش حرصی میشم 

مخصوصا وقتی میبینم مامانم کارمند زوده و چندستل کار کرده زحمت کشیده و شکسته شده 

اما مادر شوهرم خانه دار بوده و فقط فشار که اینو میخوام اونو میخوام 

شش ساله عروسشون هستم سه بار مبل عوض کرده 

اونوقت مامان من فقط پارچه مبل عوض کرده 

از حق نگذریم با من خوبه 

از مقایسه خودش با مامانم حرصم میگیره 

شغل پدرشوهرم معلم 

مامان بابا خودمم معلم 

خیییلی بهم میرسه .زمانی ام که با همسرم دوست بودیم اون از همه چی با خبر بودو هیچی نمیگفت . منم براش ه ...

مادرشوهر منم خبر داشت از همه چی بین ما تازه کلی هم برام پیام میفرستاد

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
زن خوبیه  خیلی اروم و کم حرفه  در حدی که هیچوقت نمیتونم باهاش تنها بمونم چون حوصلم به شد ...

وااای مال منم اینجوریه ، یعنی باهاشون میمونم شوهرم نباشه فقط خوابم میگیره خیلی سوت و کورن 

لبخندبزن🧡😉
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز